Окончателно: Памела заряза сина на Ахмед Доган

Окончателно: Памела заряза сина на Ахмед Доган

През последните месеци семейството на Ахмед Доган, включително синът му Демир Доган и съпругата му Памела Жейнова, бяха обект на внимание поради различни скандали, включващи Сокола. Миналата година Памела обяви края на брака им чрез социалните медии, обвинявайки Демир в изневяра. Само два месеца по-късно обаче двойката се събра отново и се представи като щастливо и хармонично семейство.

Напоследък репутацията на Ахмед Доган е сериозно компрометирана, което е накарало неговите деца, Демир и Демет, да се отдръпнат от обществения живот. Демет споделя само професионалните си ангажименти като гримьор в социалните мрежи. От друга страна, Памела, която преди беше много активна в социалните медии, изтри всичките си онлайн профили поради притесненията си от медийно внимание и наблюдение.

Сега се съобщава, че Памела е взела решението да се раздели с Демир, за да избегне негативните последици, свързани с фамилното име на Доган. Въпреки раздялата, тя настоява за достатъчна финансова подкрепа от Демир, за да осигури комфортен живот за децата им. В допълнение към брачните си проблеми, Памела се бори и с предприемаческите си начинания, опитвайки се безуспешно в бизнеса с парти декорации, онлайн продажби на дрехи и търговия с бижута и диаманти.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay