Радина и новият ѝ мъж са все по влюбени и щастливи! (СНИМКИ)

Радина и новият ѝ мъж са все по влюбени и щастливи! (СНИМКИ)

Радина Кърджилова е отново щастлива с новото си гадже, Пламен Димов. Папараците на "Уикенд" ги забелязаха заедно, хванати за ръце, докато се разхождат по улиците на София с кучето си. Двамата изглеждат много влюбени, демонстрирайки открито чувствата си един към друг.

Въпреки това, тяхната публична демонстрация на обич е изненадваща, като се има предвид, че Деян Донков все още скърби за бившата си съпруга. Тя го изостави заради много по-млад колега, което вероятно е било труден удар за него. Въпреки това изглежда, че Радина най-накрая е продължила напред и е намерила щастие с новия си партньор.

Радина и новият ѝ мъж са все по влюбени и щастливи! (СНИМКИ)

По време на разходката си Радина носеше цветни панталони и бяла риза, докато Пламен беше облечен в дънкови шорти и слънчеви очила. Те вървяха бързо, държейки се за ръце и споделяйки нежни моменти помежду си. В един момент Пламен дори хвана Радина за дупето, но за съжаление нашият папарак не успя да улови този интимен момент.

Откато скъса с Деян Донков, Радина изглежда подмладена и красива. Редовните им кавги преди това винаги я караха да изглежда унила, което не позволяваше на естествената ѝ красота да блесне. Сега, с новия си партньор, тя изглежда много по-щастлива и уверена.

Приятелите на Пламен казват, че той има репутация на плейбой, но в артистичните кръгове се говори, че Радина има план да го задържи до себе си. Тя планира да има дете от младия си приятел, така че той да не може да си тръгне. Само времето ще покаже дали нейният план ще успее, но засега е очевидно, че Радина Кърджилова е на седмото небе със своя нов романс.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay