Завържете я на кръста!

Един нов начин да носим малките си чантички

Завържете я на кръста!
1 ОТ 11 вижте всички снимки http://www.fashionising.com

Страстите на жените са безбройни, а тук ще ви предложим нов поглед към една всеобща любов - чантата. Обикновено я виждаме окачена на рамото или минаваща през него. Ние пък ви предлагаме да смените позицията ѝ.

Можете да внесете разнообразие в своята визия, омотавайки чантичката си два пъти през кръста. На мястото на колана. Естествено, в зависимост от дължината на дръжката, позицията на чантата може да се промени.

Чантичката на кръста е перфектното предложение за всички дами, които си падат по спортно-елегантния стил. Освен това, мислейки за това превъплъщение на нашата любима вечерна чанта, няма как да пропуснем факта, че омотавайки я по тази начин, тя ще бъде винаги с нас без да ни пречи. Ръцете ни ще са свободни, мислите също. Нещо, което винаги е било пречка по време на парти или коктейл.


7 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.1
Милена Колева 10.11.2011|17:27
„Ръцете ни ще са свободни, мислите също. Нещо, което винаги е било пречка по време на парти или коктейл.“ и при пазаруване в магазина, когато излизаме с по няколко торби и отгоре на всичко трябва да оставим и свободна ръка да хванем за ръчичка детенце. Това е една от причините да предпочита чантите през рамо, но ето че имало и алтернатива – през кръста. :) Най обичам подобни модни приумици, които освен оригинални са и практични.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти