Затворете широко очи с „Малори” от Джош Малерман

Продължението на сензационния бестселър „Кутия за птици” ще надмине и най-смелите читателски очаквания

Затворете широко очи с „Малори” от Джош Малерман
Ciela

"Кутия за птици” – дебютният роман на американския писател Джош Малерман – успя да завладее класациите още с излизането си през 2014 г., а успешната екранизация с участието на Сандра Бълок през 2018 г. превърна книгата в истински феномен и окончателно осигури непоклатимо място на автора на литературния небосклон.

Отвъд океана вече се работи и по филмовата адаптация на "Малори” – продължението на сензационния бестселър, а у нас то вече може да бъде открито на пазара в превод на Паулина Мичева  и с корицата на Живко Петров.

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Повече от десет години са изминали, откакто мракът се е настанил в света на човеците. Сега сред тишината и привидното спокойствие властват жестоки закони за оцеляване, според които нямаш право да виждаш с очите си и трябва да се научиш да живееш в постоянна тъмнина. Защото няма по-страшен момент от този да отвориш очи.

Над последните недокоснати от ужаса кътчета дебне опасност. И приютът за слепи, в който Малори и двете ѝ деца са намерили убежище, не може да спре хаоса тихо да проникне зад стените му.

Изправена пред избора да продължат да живеят в изолация или да се опитат да научат повече за мистерията, погубила човешката цивилизация, тя трябва да погледне "създанията”, които ѝ отнемат всичко. "Създанията”, пред които никой не смее да отвори очи…

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Джош Малерман успява да надскочи себе си и да създаде достойно продължение на първия си роман, като разширява и надгражда митологията, която сам създава.

 Със своята свирепа динамика и безпощадно напрежение "Малори” започва там, където "Кутия за птици” завършва. Ала нейната история отвежда читателя директно в сърцето на мрака. История за човешкото безсилие, но и за неподозирания кураж, който семейството носи. Защото дори и в най-непрогледната тъмнина се крие лъч светлина.

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Остава само да се доверите на "Малори”  и да я последвате в нейното сляпо пътуване към свободата. Само не се отпускайте. И бъдете готови да се срещнете с най-страшното.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти