Затворете широко очи с „Малори” от Джош Малерман

Продължението на сензационния бестселър „Кутия за птици” ще надмине и най-смелите читателски очаквания

Затворете широко очи с „Малори” от Джош Малерман
Ciela

"Кутия за птици” – дебютният роман на американския писател Джош Малерман – успя да завладее класациите още с излизането си през 2014 г., а успешната екранизация с участието на Сандра Бълок през 2018 г. превърна книгата в истински феномен и окончателно осигури непоклатимо място на автора на литературния небосклон.

Отвъд океана вече се работи и по филмовата адаптация на "Малори” – продължението на сензационния бестселър, а у нас то вече може да бъде открито на пазара в превод на Паулина Мичева  и с корицата на Живко Петров.

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Повече от десет години са изминали, откакто мракът се е настанил в света на човеците. Сега сред тишината и привидното спокойствие властват жестоки закони за оцеляване, според които нямаш право да виждаш с очите си и трябва да се научиш да живееш в постоянна тъмнина. Защото няма по-страшен момент от този да отвориш очи.

Над последните недокоснати от ужаса кътчета дебне опасност. И приютът за слепи, в който Малори и двете ѝ деца са намерили убежище, не може да спре хаоса тихо да проникне зад стените му.

Изправена пред избора да продължат да живеят в изолация или да се опитат да научат повече за мистерията, погубила човешката цивилизация, тя трябва да погледне "създанията”, които ѝ отнемат всичко. "Създанията”, пред които никой не смее да отвори очи…

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Джош Малерман успява да надскочи себе си и да създаде достойно продължение на първия си роман, като разширява и надгражда митологията, която сам създава.

 Със своята свирепа динамика и безпощадно напрежение "Малори” започва там, където "Кутия за птици” завършва. Ала нейната история отвежда читателя директно в сърцето на мрака. История за човешкото безсилие, но и за неподозирания кураж, който семейството носи. Защото дори и в най-непрогледната тъмнина се крие лъч светлина.

Затворете широко очи с „Малори” от Джош МалерманCiela

Остава само да се доверите на "Малори”  и да я последвате в нейното сляпо пътуване към свободата. Само не се отпускайте. И бъдете готови да се срещнете с най-страшното.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти