Jenite.bg е свободно пространство, в което говорим ние – жените. Ние вярваме в свободата на словото и правото на избор.

Ние сме всяка жена, без значение от нейната възраст, професия, религия или сексуална ориентация. Ние общуваме помежду си и споделяме опита си в любовта, кариерата, брака и собствените си решения.

Ние сме високи и ниски, дебели и слаби, брюнетки и блондинки, с поли и с панталони. Ние се чувстваме еднакво добре и в скъпа вечерна рокля, и в стар раздърпан пуловер. Ние носим и високи токчета, и кецове.

Ние знаем какво искаме и как да го постигнем. Ние не се страхуваме да учим от грешките си и да говорим за тях.

Ние сме домакини, мениджъри, политици, бизнес дами, съпруги, майки, обвързани, необвързани и още много други неща.Ние сме домакини, мениджъри, политици, бизнес дами, съпруги, майки, обвързани, необвързани и още много други неща. Ние четем клюки за живота на звездите и лични истории, споделени без грам преструвка.

Ние не осъждаме нищо и никого, и се харесваме такива, каквито сме. Ние обичаме тялото си и можем, както да ходим на фитнес, така и да отваряме нощем хладилника. Ние говорим за секс без притеснение. Ние знаем, че културата включва много неща и не е задължително да харесваме всичко. Ние обичаме да пътуваме, да споделяме, да преглеждаме блогове и най-вече да разговаряме помежду си.

Ние сме виртуално общество. Ние сме сбор от допълващи се гласове, защото сме много и различни. Защото ние - това сте вие.

.
Пишете ни
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay