Горещи игри за студените дни

Горещи игри за студените дни

Секс игрите са най-добрият начин да разпалите страстта, да намерите нови ерогенни зони и да задоволите скритите си сексуални желания и фантазии.

 

Представете си следната картина: приглушена светлината, нежна музика, запалена ароматна свещ, бутилка червено вино и някоя от тези палави игри. 

 

Секси десерт

 

Не, няма да готвите нищо - или поне в познатия смисъл на думата. Нарежете любими ваши плодове на малки парченца - ако обичате ягоди или грозде, те също са вариянт. Завържете очите на партньора и сложете парченце плод някъде по тялото си. Той трябва да го намери, без да си помага с ръце. Може да го насочвате с "топло", "горещо" и "студено", а в "рецептата" може да добавите смятана или течен шоколад по ваш избор. 

 

За 60 секунди

 

Изберете си област от тялото. Настройте телефона или ръчния си часовник да звънне след 60 секунди от старта. За тези 60 секунди партньорът ви трябва да направи всичко възможно, за да ви възбуди като се концентрира само върху посочената му област. След като времето изтече, кажете му как се е справил, за да го стимулирате в следващия опит. Повторете упражнението с друга част на тялото. 

 

Целувка по време на филм 

 

Ако имате любим филм, който знаете почти дословно, време е да го гледате за пореден път. Изберете си дума или думи, които знаете, че присъстват в репликите на героите. Всеки път, когато чуете някоя от тях, с партньора трябва да се целунете страстно. Едва ли ще успеете да изгледате лентата докрай, но ви обещаваме, че ще се отдадете на по-интересни занимания заедно... Препоръчваме ви да си изберете романтичен филм или комедия.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay