Звездите не миришат, те ухаят

Звездно ухание: женското начало

Поп-икони и актьори, покоряващи женските сърца... музикални изпълнители и сексапилни актриси... какво обединява всички тези знаменистости? Техният опит в парфюмерийната индустрия!

Всяка стъпка на знаменитостите се следи от техните фенове, затова създаването на парфюм не се подценява като възможност за популярност или провал. Звездите се стремят да покорят още няколко хиляди човешки сърца, оповавайки се на силата на ароматите. Да видим какво са постигнали и как са получили своето вдъхновение.

 

Риана : Reb'l Fleur, 59$

"Едно време в Барбадос, баба ми ме наричаше нейното непокорно цвете". Така певицата обясни вдъхновението си за дебютния й парфюм. Крайният резултат напомня за нейното Карибско детство, с аромат на зрели плодове и разкошни цветя, с прибавена към тях комбинация от ванилия, пачули и кехлибар.

 

Дженифър Анистън : Jennifer Aniston, 39$

"Беше нужно страшно много време – повече от година, за да ухае парфюмът така, както аз си го представям.", разказва Джен. "Исках да съдържа аромати, които обичам и са неизменна част от живота ми в Южна Калифорния. Това са например жасмин, сандалово дърво, теменуга и мускус."

 

Бионсе : Heat Rush, 39$

"Създадох този парфюм с една-единствена цел – всяка жена да усети усещането за топлота и чувственост, докато го носи.", казва Бионсе за аромата, последвал супер успешния й дебют "Heat”. Женствен е, и секси...свеж и красив" - добавя тя относно плодово-цветния букет с нотки на мускус.

 

Холи Бери : Reveal, 15$

Това е третият продукт на звездата, който още повече увеличи мащабите на нейната компания за парфюми. "Reveal” е перфектно балансиран аромат, лек и свеж. С всяка изминала минута върху кожата ви става все по-мистериозен и сексапилен." Актрисата е заложила на уханни нотки като праскова, слива, мимоза.

 

Кейти Пери : Purr, 45$

"Изключително съм развълнувана да представя себе си чрез бутилка", казва Кейти за нейният аромат, опакован в коте с камъчета, вместо очи. "Това е перфектен парфюм, който ще ви накара да мъркате от удоволствие". Ароматът е сладникав като песните на поп-звездата и има в себе си жасмин, розова фрезия, българска роза, ванилия и орхидея.

 

Шакира : S, 28$

Певицата пуска на свобода своя вълчи дух чрез дебютния си парфюм. "Жените, които усетят връзка с този аромат, са независими и силни, но същевременно с огромен потенциал да обичат и силно изявено усещане за това, които са те всъщност." Явно само жени, които са достатъчно самоуверени, ще намерят общ език с аромата на жасмин и сандалово дърво.

 

Дженифър Лопес : Love and Glamour, 50$

Най-новият аромат на всестранно развитата знаменитост поставя нейния сексапил в центъра на всичко. Смесените нотки на италианска мандарина, гуава, водна лилия, жасмин и сандалово дърво отнасят стария Холивудски блясък до нови висоти.

 

Гуен Стефани : Harajuku Lovers Wicked Style, 33$

Гуен се завърна със своята лимитирана серия – по-шарена отвсякога. Колекцията от герои с различни аромати този път включва и "облекла", отразяващи най-новото от модните подиуми.

 

Бритни Спиърс : Radiance, 18$

Наскоро певицата сподели с феновете си в Туитър, че ще ги зарадва с нов аромат. Горски плодове, жасмин, портокалов цвят, мускус и кехлибар вървят ръка за ръка, за да създадат най-новия парфюм на звездата.

 

Парис Хилтън : Tease, 45$

"Трябваше да се облека като моя идол – Мерилин Монро, и направихме някои невероятни снимки", разказва Парис за заснемането на рекламата за нейния десети парфюм. Плодово-цветният микс от ябълка, нектар от бяла праскова и бергамот е балансиран от мирис на бели цветя, кехлибар, дърво и топъл пясък, за да улови духа на звездата от 40-те.

 

Марая Кери : Lollipop Bling, 35$

"За този парфюм ме вдъхнови предложението за брак на Ник", споделя звездата. Има три разновидности, романтична, забавна и младежка – трите качества, с които самата Марая се отъждествява. "Mine Again” мирише на шоколад и малина, "Ribbon” набляга на къпина, а "Honey” представлява една тропическа ананасова приказа.

 

Кристина Агилера – Inspire, 25$

Стотици хора се наредиха на опашка, за да бъдат първите, вдъхновени от дебютния аромат на талантливата певица. Но какво всъщност е било вдъхновението на дамата звезда? Всичко опира до сексапила и самоувереността, която е постигнала в нейния живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.12.2013|13:52
Парфюмът на Риана Reb'l Fleur е много як, Препоръчвам го!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay