Кажи ни каква кръвна група си, за да ти кажем какъв човек си

Кръвната група определя характера

Кажи ни каква кръвна група си, за да ти кажем какъв човек си
1 ОТ 2 вижте всички снимки http://memegenerator.net/doctor-house

Кръвната група съдържа важна информация за червените кръвни телца в организма. Смята се обаче, че тя може да разкрие и какъв е характерът на човек.

 

Силни привърженици на това твърдение са японците още от далечни времена. Всичко започва през 1916г, когато японският доктор Кимата Хара изследва връзката между кръвната група и човешките качества, и заявява, че такава връзка наистина съществува.

 

Явно това е някакъв вид "медицински хороскоп", затова решихме да ви запознаем с видовете кръвни групи и техните отличителни белези. Сами преценете дали наистина се вписвате в някоя от тези графи.

 

Кръвна група 0

Това са уверени и горди хора. Може да ги разпознаете лесно, защото са общителни, енергични и откровени. Ако имате познати, които винаги реагират смело на риска, значи може би кръвта в техните вени ги прави такива "герои". Слабите черти на характера могат да бъдат проявите на ревност, примесени с желание за притежание или силна доза перфекционизъм.

 

Идеалната професия за тях е тази, свързана с комуникация. С желание и лекота могат да работят в сферата на търговията, киното, телевизията.

 

Кръвна група А

Тези хора са внимателни и грижовни. Обичат честността и лоялността, а при тях водеща винаги е емоцията. Залагат на хармонията пред динамиката в ежедневието. Типично за тях е, че понякога са нерешителни и се нуждаят от време, за да обмислят всеки свой ход. Задоволяват се с малкото, а лъскавите материални блага въобще не ги привличат.

 

При избора на професия сфера, която им дава достатъчно свобода, е подходяща. Могат да бъдат отлични адвокати, лекари или писатели.

 

Кръвна група Б

Това може да са онези ваши познати, които сияят винаги с усмивка на лице. Гледат оптимистично на нещата, а шумните и егоцентрични изказвания са им любими. Често са разсеяни, но въпреки това обичат да работят здраво. Понеже са със силен характер, не са подходящи за работа в екип. Все пак тази силна воля не се пречупва с лекота.

 

Хората с тази кръвна група, сякаш се разпростират във всички професионални сфери. От технологични специалисти до потайни художници. Блестящи са и като полицаи, техници или пък мениджъри.

 

Кръвна група АБ

Техни отличителни качества са общителността, чаровният поглед и дружелюбността. Колкото и мили да изглеждат обаче, с тях трябва да се внимава. Непредсказуеми и мистериозни. Обичат градската динамика, но се отегчават лесно. Често хората не знаят как да се отнасят с тези личности, заради променливия им характер. Днес им се харесва едно, утре друго.

 

Подходящи професии са такива, в които има много динамика и разнообразие, учат се нови и нови неща.

76 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти