Най-креативните национални костюми от 71-вото издание на конкурса "Мис Вселена"

По време на 71-вото издание на конкурса "Мис Вселена", което се проведе в Ню Орлиънс, Луизиана, 84 жени се качиха на сцената, за да покажат своите интересни тоалети в чест на техните страни и култура. Някои от тези костюми включваха масивни шапки и аксесоари, докато други привличаха вниманието със своите изящни детайли. 

Може би най-запомнящият се костюм на вечерта беше този на претендентката от Украйна. Създадено от Леся Патока и носен от мис Украйна, Виктория Апанасенко, това невероятно творение се състои от златен гащеризон, приличащ на броня, бяла рокля с ръкави и 10-метрова пола, както и чифт златни и сини крила. Като цяло този единствен по рода си костюм олицетворява силата на украинския народ. 

Имаше и много други поразителни костюми, които си струва да разгледате. Например Габриела Дос Сантос, мис Кюрасао, блестеше в боди с мъниста в синьо и зелено с прикрепена пола с волани, което прославя съпругите на рибарите.

Корина Емануилиду, мис Гърция пресъздаде древната богиня Хера в нейната драпирана бяла рокля, която включваше светещ корсаж и паунови пера - един от символите на Хера.

А Мария Фернанда Артисабал, мис Колумбия отдаде почит на региона Кафетера в своята страна, като възпроизведе великолепните му залези с кристали Swarovski и истински пера - като жив феникс, възкръснал от пепелта.  

Вижте някои от най-креативните национални костюми от конкурса: 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay