Хитри трикове с безцветен лак

Може би след като видите за какво ще ви помогне, ще си купите още едно и ще го носите навсякъде със себе си

Хитри трикове с безцветен лак

Всяка дама има шишенце с безцветен лак за нокти, купувано кой знае кога. То обаче може да ви помогне по неочакван начин в ситуации, с които, сигурни сме, сте се сблъсквали неведнъж. Затова събудете го от дълбокия сън в шкафа с ненужната козметика и го накарайте да упражни своето вълшебно действие.

Кой знае, може би след като видите за какво може да ви помогне, няма да устоите на това изкушение - ще си купите още едно и ще го носите навсякъде със себе си. Вашият "амулет” ще ви помогне, ако ви...

Болят ушите от обиците
Jenite имаме десетки двойки обици. Къси, дълги, цветни, черни, елегантни, за всякакъв повод, тоалет и прическа. На повечето от тях металната част, която минава през дупката на ухото, не е сребърна. Това води до неприятен сърбеж, зачервяване, дори болка. Напълно нормална реакция на меката тъкан, в която сте поставили чуждо тяло.

Ако обаче лакирате извитата част на всяка обица с безцветен лак, той ще послужи като изолация между метала и кожата. По този начин ще се отървете от неприятното усещане и ще ви остане само удоволствието от красивите обици, които ви правят още по-специални.

Имайте предвид обаче, че слоят трябва да е съвсем тънък. В противен случай може дори да не успеете да си сложите любимите аксесоари.

Хитри трикове с безцветен лак

Излезе бримка на чорапогащника
Най-големият кошмар на една жена с пола! Бримката идва неочаквано и се удължава при всяко движение. А опитите да се завърти, така че да не се вижда, водят до появата на огромна дупка, която се набива в очите на всички. Вие се чувствате сякаш целият свят ви гледа в краката.

Решението отново се намира в стъкленото шишенце. Ако носите със себе си безцветен лак, ще си спестите цялото гореописано главоболие. В момента, който бримката "тръгне”, я лакирайте със съвсем тънък пласт. Изчакайте да изсъхне, преди да правите каквито и да е движения.

След това можете да сте спокойни - да, наистина имате малка дупчица на чорапогащника, но за щастие, тя ще запази размерите си, докато се приберете вкъщи. Лакът фиксира нежната материя на чорапогащника и тя не се разкъсва по нишките, както би направила при всяко друго положение.

Хитри трикове с безцветен лак

Се счупи нокътят
Ако по стечение на обстоятелствата ви се счупи нокътят така, че е застрашен от цялостно "отлепяне”, безцветният лак отново ще ви помогне. Този път на помощ ще му се притече съвсем малко по площ и тънко парче салфетка или тоалетна хартия.

Поставете внимателно парченцето хартия към увредения нокът и го фиксирайте с тънък слой лак. Така ще получите твърда основа, която да предотврати още по-неприятно отчупване на нокътя. Закрепен по този начин, той по-лесно ще се възстанови от травмата и ще израсне, вместо да падне целият.

645 39
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.11
Gery Penkova 07.08.2013|11:56
Научете се, че се пише ОБЕЦИ!!!
10
Silviya Yordanova 04.05.2013|15:50
това много отдавна го знаем
9
Bibi Pavlova 03.05.2013|13:17
на мен не ми върши работа изобщо. Аз имам алергия към фалшиви метали и дори и лака не ме спасява
8
Лори Димитрова 01.05.2013|15:29
Това за обиците ще го пробвам задължително!
7
Milena Nqgolova 30.11.2012|11:38
тоя трик с обеците го знам отдавна, наистина помага.
6
viki todorova 26.11.2012|13:53
Полезни съвети които повечето жени ги знаем особенно за свойствата на лака да ни помага в трудна ситуация.
5
Diana Nenova 26.11.2012|11:26
Това с чорапогащника от времето на баба ми го знам, само че тогава се използваше какъв да е лак.
4
Мая La 26.11.2012|09:35
Счупването на нокътя не мога да си го обясня как ще се предотврати само с хартия и лак. Но може да го опитам някой ден.
3
viktoriq doncheva 26.11.2012|09:03
Тези трикове с безцветен лак ги знам и доста са ми помагали в беда!Затова винаги в чантата си нося!
2
dani dragneva 26.11.2012|08:32
Лака ме е спасявал в доста ситуации. На един купон ми се пусна лека бримка на чоропогащника и много се бях притеснила докато приятелката ми изкара от чантата си лак и стопирахме уголемяването на бримката.След тази ситуация не оставям без лак в чантата си.
1
Марго Хворева 26.11.2012|07:58
Това с обеците е наистина много хитро! Аз дълги години не си позволявах да нося какви да е обици, тъй като слагайки всякакви дрънкулки получавах обриви.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти