Годишен хороскоп 2019: СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ: 22 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ

Годишен хороскоп 2019: СТРЕЛЕЦ

Готови ли сте за времето на живота си, Стрелци?

Вашата управляваща планета, Юпитер, се премести в своя знак в началото на ноември 2018 г. и ще остане там до началото на декември 2019 г. Най-щастливата планета на Слънчевата система ще ви помогне да се върнете към това, което обичате най-много: пътуване и учене!

На 7 март Уран ще смени дома си, от вашия пети дом на удоволствие към вашия шести дом на здравето. Планетата на промяната и иновациите прави този ход на всеки седем години, така че се подгответе да почувствате дългосрочна промяна. По-конкретно, промяната ще доведе до трансформации в здравето и работата. И тези трансформации ще са позитивни.

КАРИЕРА

Ако имате проект, който искате да стартирате тази година, Юпитер ще ви помогне да го извадите от земята! Неговото присъствие в знака предвещава добро сътрудничество и развитие с другите. На 7 март Уран се премества от вашата пета къща във вашия шести дом на здраве. През следващите седем години може да бъде въведена значителна нова технология в работата ви. Ще се движите нагоре и нагоре, като изследвате технологичните тенденции във вашата област!

Не се борете с промяната, Стрелци. Тези нови инструменти ще ви помогнат да управлявате времето си в офиса, така че да можете да атакувате целите си с лекота! Ретроградните периоди на Меркурий през цялата година ще ви осигурят времето, необходимо за изглаждане на детайлите по пътя.

ЛЮБОВ

Ако сте сингъл и имате Юпитер в своя знак, това ще доведе до по-големи възможности за любов! Ако пътувате през 2019 г., възможно е дори да се срещнете с някой в ​​чужбина. Ако сте във връзка, не оставяйте партньора си в прахта - вземете го със себе си във всичките си приключения. Планирайте мечтите си в началото на годината и се пригответе да видите света заедно.

Не забравяйте да избягвате всякакви извънредни пътувания по време на ретроградирането на Меркурий през 2019 г., които ще настъпят на следните дати: 5 - 28 март, 7 - 31 юли и 31 октомври - 20 ноември.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay