Дневен хороскоп за понеделник, 24 юни 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 24 юни 2019 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Чувствате се изпълнени с енергия. Това ще си проличи, както на работното Ви място, така и през останалата част от деня. Ще свършите много неща. 

Телец

Днес ще изпитвате нужда да се срещате с близки приятели, които напоследък като че ли сте оставили на заден план, понеже все не Ви остава време. 

Близнаци

Днес ще успеете да пожънете успеха на неуморния си труд и поемането на много задължения извън работното Ви време. Вкъщи ще цари хармония и любов.

Рак

Ще се справяте блестящо със задълженията на работа. Във връзката Ви, обаче, нещо куца и това Ви измъчва от определно време. 

Лъв

Ще се осмелите да свършите започнатите дейности до края. От известно време нещо Ви е спирало, но сега е моментът за действие.

Дева

Ще имате възможност да забавите темпото на работа, за да можете да пренасочите тази енергия в личния си живот, който има остра нужда от това.

Везни

Ще преоткриете партньора си по един нов начин. И ще се влюбите още веднъж. Ще усещате силен прилив на радост и приятни емоции.

Скорпион

Днес ще имате закрилата и подкрепата на близките си. Това ще Ви даде сили да действате по начина, по който сте си наумили. Денят ще бъде сантиментален.

Стрелец

Възможно е нещо да разклати семейния баланс. Вслушайте се в сърцето си и не позолявайте на дребните неща да разрушават голямото.

Козирог

Като че ли сте достигнали лимита на възможностите си. Ще се чувствате уморени и на прага на силите си. Нужна Ви е активна почивка.

Водолей

Днес, освен че ще разрешавате сложни казуси на работа, ще се наложи да се справяте и с важни семейни въпроси. Подходете разумно и отговорно, защото другите разчитат на Вас.

Риби 

Вършите задълженията на работното си място бавно, но с много старание и това дава подобаващите резултати. Очаква Ви романтична изненада от близкия човек.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay