Дневен хороскоп за събота, 22 октомври 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 22 октомври 2022 г.

Овен

Днес ще ви се наложи да бъдете в движение, колкото и да ви се иска да останете на едно място. Може да са необходими всичките ви усилия, за да запазите хладнокръвие. Опитайте се да накарате член на семейството да се застъпи за вас, за да не изпуснете нервите си. Вечерта гледайте филм и се отпуснете.

Телец

Близък приятел може да ви издаде някои клюки, които нямат нищо общо с истината. Не приемайте нищо, което чуете днес, докато не проверите сами фактите. Всяка информация, която получавате, вероятно е преувеличена, ако не и напълно невярна. Може да намерите много материали по теми, които ви интересуват - твърде много, за да прочетете всички наведнъж, въпреки че може да ви се иска!

Близнаци

Обикновено не сте склонни към пестеливост, но днес може съвсем да прекалите с разходите си. Разочарованието от всички страни ви кара да искате да го освободите наведнъж, като си купите нещо ново. Поглезете се, но внимавайте. Не искате да губите време утре, във връщане на нежеланите артикули обратно в магазина.

Рак

Някои неуспехи, които може да сте преживели през последните няколко дни, ще ви накарат да превъзмогнете самите себе си. Може би смятате, че сте били твърде прибързани или твърде небрежни и сте могли да направите нещата по-добре. Не се вманиачавайте по това. Разберете какво се е объркало, поучете се от него и го пуснете. Твърде много негативност, насочена към вас, вероятно ще саботира бъдещи усилия, вместо да им помогне.

Лъв

Днес ще се насочите към мислите и чувствата на другите, но е малко вероятно да знаете как точно да се справите със ситуацията. Трябва ли да кажете нещо? Помислете върху ситуацията, преди да действате. Това е чудесен ден за медитация, четене на книги или посещаване на онлайн лекции по духовни въпроси.

Дева

Груповите дейности са на дневен ред днес. Можете да присъствате на онлайн среща или лекция и по-късно да участвате в групов чат с куп приятели. Не се изкушавайте да ядете или пиете твърде много. Вероятно ще съжалявате утре. Неочаквана сума допълнителни пари може да дойде при вас. Не харчете всичко наведнъж. Това е чудесен ден да се съсредоточите върху забавлението - в рамките на ограниченията.

Везни

Прекалено голямото напрежение в работата може да ви накара да почувствате, че искате да зарежете всичко и да отидете някъде сами. Може да се изкушите да харчите пари или да прекалите с храна или напитки. Това може да се разпростре в личните ви отношения, причинявайки разногласия с приятели или семейство. Може би е добра идея да останете сами за няколко часа, Везни. Ще се почувствате много по-добре, след като изчистите ума си.

Скорпион

Вътрешен конфликт по отношение на духовни въпроси може да ви накара да поставите под съмнение вашите и чуждите вярвания. Ще се усъмните в почти всичко и може да се изкушите да се включите в гневни дебати. Правилният ход тук е да намерите утеха в някоя интересна книга или документален филм.

Стрелец

Въпреки че финансовото ви състояние изглежда е във възход, все още се чувствате песимистично настроени и безразлични към парите и живота като цяло. Иска ви се да успокоите недоволството си чрез прекомерно харчене. Не позволявайте на това чувство да ви завладее. Съберете се с няколко приятели, ако е възможно и си прекарайте добре. Поглезете се с нещо малко, без да прекалявате!

Козирог

Дребна и доста глупава кавга с приятел или романтичен партньор може да ви създаде проблем. Може да се наложи да се измъкнете за известно време, преди да разберете как да действате. Твърде многото изисквания от другите ще ви накарат да се почувствате използвани и може да се изкушите да ги откажете. Опитайте се да избягвате другите достатъчно дълго, за да придобиете контрол над себе си.

Водолей

Натискът върху работата може да нараства. Може да се почувствате толкова недоволни, че да искате да захвърлите всичко и да избягате. Чужди страни и далечни държави може внезапно да започнат да изглеждат много по-привлекателни от обикновено. Може би е добра идея да планирате бъдеща ваканция. Стресът, който сте изпитали, може да се отрази неблагоприятно на здравето ви. Трябва да го освободите по някакъв начин. Помислете малко.

Риби

Изисквания, отправени от приятели, деца или специален човек в живота ви, може да ви накарат да се почувствате така, сякаш се движите в няколко различни посоки едновременно. Обикновено обичате да служите на другите, но днес трябва да се концентрирате малко повече върху себе си. Покажете на другите как да си помогнат сами и след това отидете и направете нещо, което искате да направите. Заслужавате го!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay