Кои са трите най-страстни зодии сред мъжете?

Кои са трите най-страстни зодии сред мъжете?

Вероятно четете хороскопи всеки ден и знаете, че на определена част от тях се приписват свръхестествени способности в спалнята. Сексуалната астрология е съвсем реална наука и ние сме тук, за да разгадаем кои мъже се справят най-впечатляващо в леглото, според зодиакалния знак.

Всяка зодия е уникална сама по себе си щом стане дума за секс. Някои мъже са по-груби, докато други предпочитат да действат по-бавно или харесват ролевите игри. Има мъже, които се нуждаят от по-дългга предигра, а други са готови да правят секс след като сме ги целунали по бузата.

Но кои са онези мъже, които притежават перфектния баланс, съчетавайки от всичко по малко? Нека разберем!

Близнаци

Като представител на въздушен знак, мъжът Близнаци може да бъде стимулиран най-напред умствено. След като веднъж сте възбудили съзнанието му е време да го заведете в спалнята. Сексът с Близнаци е доста горещ и често бъбрив. Представителите на тази зодия обичат да говорят в леглото.

Мъжете Близнаци се възбуждат от горещи разговори. Кажете му какво ще правите с него или още по -добре, направете нещо, което никога преди не сте правили.

Кои са трите най-страстни зодии сред мъжете?

Лъв

Лъвът иска да бъде звезда и е толкова драматичен в леглото, колкото и в живота. Той жадува за признание и ако продължавате да го аплодирате, той ще продължи да ви задоволява. Тези естествено родени любовници са изключително сексуални, изобретателни и всеотдайни и не приемат "не" за отговор. Отдайте му се и го оставете да изпълни специалното си шоу само за вас.

Мъжът Лъв се възбужда от безкрайни ласкателства. Кажете на магнетичния Лъв, че е прекрасен, остроумен и приказен в леглото. Либидото му ще скочи до небето, а вие ще извлечете значителни ползи от това.

Кои са трите най-страстни зодии сред мъжете?

Скорпион

Всички знаят, че Скорпионите са лудички, но не всеки разбира, че са и много изискани. Мистериозният Скорпион се интересува от продължителното правене на любов, а не само от 20 минути мисионерска поза. При тях не става дума само за секс и любов, а за истинска връзка между двамата партньори. След като реши, че ти си жената за него, той ще ти покаже безсмъртна любов и горещо еротично действие. Ако искате да сте със Скорпион, започнете да работите върху издръжливостта си и се подгответе.

Кои са трите най-страстни зодии сред мъжете?

Мъжът скорпион се възбужда от опитите на жената да разбере какво му харесва. След като вече сте наясно какво допада на вашия любим Скорпион, направете го за него.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay