Дневен хороскоп за събота, 24 ноември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 24 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Стартирайте нещо съвсем ново днес. Може просто да направите основно почистване на дома си или пък да предприемете нов ход в кариерата си. Няма значение какво ще е, просто направете нещо, което не сте правили преди. 

Телец

Днес всичко ще върви по-добре, ако го правите с партньор. Уверете се, че имате доверен човек, с когото ще можете да споделите както успеха, така и провала. Имате много по-голям шанс за успех, ако сте двама. 

Близнаци

Днес ще се сблъскате с няколко препятствия по пътя си, но те определено не са непреодолими. Няма невъзможни неща, стига да не се отказвате лесно. Продължете напред и не се отказвайте, каквото и да става. 

Рак

Вашият любовен живот ще получи огромен тласък днес, благодарение на вас самите. Ще предизвикате интереса на подходящия човек, като се държите съвсем нормално и непринудено. 

Лъв

Чувствате се доста добре днес, но ще се наложи да се справите със сериозен емоционален проблем. Не се притеснявайте, по-силни сте, отколкото предполагате. Горе главата и всичко ще се нареди. 

Дева

Вашата способност за самоизразяване се подобрява доста днес, така че ако трябва да кажете на някого как се чувствате, сега определено е точното време! Вашата енергия днес е страхотна, така че не се колебайте и направете всичко, което искате. 

Везни

Напоследък сте изправени пред много предизвикателства и днес ще преминете през поредното. Вашата енергия е подходяща да се справите с всичко, така че не спирайте, без значение какво застане пред вас. 

Скорпион

Днес няма да ви се случи нищо кой знае колко голямо, но за сметка на това ще се сблъскате с хиляди дребни неща. Това не ви безпокои и съвсем скоро ще се убедите, че можете да се справите с всичко. 

Стрелец

Способността ви да изразявате чувствата си става все по-добра и по-добра. Крайно време е да се разкриете пред човека, към когото имате чувства. Не се страхувайте, няма да съжалявате за това решение. 

Козирог

Днес ще чуете някои неща за миналото и макар не всички да са добри, фактът, че ги приемате и стигат до вас е огромна промяна и заслужава да бъде приветствана. Слушайте внимателно!

Водолей

Опитайте да не взимате нищо на сериозно днес, освен многократно доказаните факти. Всичко друго може да ви донесе само неприятности. Всички около вас са много по-буквални, отколкото сте свикнали. 

Риби 

Трябва да се придържате към обичайните си действия, въпреки че не сте сигурни какво ще излезе от това и какво следва. Ще има хора, които ще се опитват да ви саботират, но не им обръщайте внимание.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay