Дневен хороскоп за четвъртък, 8 август 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 8 август 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ресурсите, които имате, започват да намаляват, така че е време да започнете да проучвате нови. Ако не можете да се справите сами, поискайте помощ, няма нищо срамно в това. Някой ваш близък наскоро е преминал през същото нещо.

Телец

Не бързайте толкова много! Може да имате супер много неща да вършите, но това не означава, че трябва да се втурнете през всичко това. По този начин няма да свършите нищо качествено.

Близнаци

Ако човекът, когото харесвате или към когото имате чувства, не ви обръща внимание, време е да продължите напред. Има хора, които ще ви оценят, така че спрете да си губите времето.

Рак

Има разминаване между това, което мислите и това, което казвате. Защо е така? Трябва да слушате вътрешния си глас и да уважавате себе си. Бъдете истински и откровени днес, няма по-добър вариант от този.

Лъв

Работата в екип може да бъде мощна сила, но работата в групи може да не е за вас днес. Има голяма вероятност за сблъсъци между характерите и излизането наяве на стари неразрешени проблеми. Спестете си го.

Дева

Бъдете много внимателни, когато общувате днес. Объркана дума, невинна грешка езика или дори мъничка печатна грешка в имейл може да създаде голям проблем. Проверявайте по два пъти всичко, което пишете.

Везни

Днешният ден е предназначен за търсене на нови преживявания и създаване на нови приятелства. Правете нещата, които обичате, забавлявайте се и се радвайте на живота.

Скорпион

Контролът върху парите на други хора ще ви причини голям стрес днес. По-лесно ви е да управлявате собствените си пари днес, така че не се захващайте с чуждите.

Стрелец

Днес не се вслушвайте в мнението на околните. Няма значение какво мислят другите в момента, защото в крайна сметка резултатът зависи от вас сами и ще имате значение само и единствено за вас.

Козирог

Днес хората няма да заявяват какво искат от вас и съответно вие ще бъдете доста объркани. Трябва да следите комуникацията много внимателно, за да се ориентирате какво се иска от вас.

Водолей

Днес ще разберете, че това как мисли и как действа един човек е много по-важно от това как изглежда. Това е много важно заключение, до което най-сетне ще достигнете.

Риби

Напоследък прекарвате много време с един или двама души, с които се чувствате много добре. Това е страхотно, но скоро ще си омръзнете, така че днес се откъснете малко от тях.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay