Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

В сезонa на Везните, най-облагодетелствани ще бъдат трите въздушни знака Близнаци, Везни и Водолей. Както вече ви споменахме, този период ще бъде изпълнен с много любов и възможности за преоткриване на вашите взаимоотношения. През този сезон не трябва дa бъдете сами. Обградете се с близки хора и се насладете на всичко, което можете да правите заедно.

А какво може да очаква всеки знак през периода? Нека разберем:

Лъв

Буквално всички се нахвърлят върху вас. Вие сте ужасно заети с всичко друго, но не и с работа – вашият график е пренатоварен със социални поводи и събирания! Прекарвате страхотно време с вашите приятели, братя и сестри и създавате много нови връзки.

Дева

Точно сега от вас се иска да разберете желанията си спрямо нуждите си, особено що се отнася до вашите взаимоотношения. Имате склонност да инвестирате прекалено много време и енергия в партньора си, но точно сега се научавате да говорите какво имате нужда от връзката и да намерите баланса, който сте търсили.

Везни

Честит рожден ден! Вие сте главният герой, Везни! Сега е идеалният момент да започнете нови проекти, работа и взаимоотношения, всички от които ще имат дълготрайно значение в живота ви. Прекарвайте възможно най-много време със своя любим и можете да постигнете много напредък заедно не само във връзката си, но и в общите си цели и желания.

Скорпион

Твърде дълго се задържахте в миналото, а сезонът Везни е тук, за да ви помогне да намерите баланс в живота си. Бившите се завръщат, незавършените работни места и проекти отново стават актуални, а вие трябва да преминете през всичко това веднъж и завинаги.

Част 1 можете да видите тук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay