Как да накарате мъжа, който харесвате, да ви преследва?

Как да накарате мъжа, който харесвате, да ви преследва?
Pexels

Чудите се как да говорите с човек, който харесвате, и да привлечете вниманието му? Не се тревожете повече, защото днес ще се научите как да говорите с него по начин, който ще го накара да ви ГОНИ.

"Външният вид е това, което привлича хората, но личността е това, което ги кара да останат." – Неизвестен

Да, външният вид има значение, но да знаете как да говорите с човек е най-мощният ви инструмент, когато става въпрос за привличането му.

Може да сте най-красивата жена на света, но ако не знаете как да привлечете вниманието на човек и да поддържате разговора, вашият роман ще бъде обречен, преди дори да е започнал.

Време е да им покажете какво красиво и вдъхновяващо момиче сте отвътре и отвън и ето как ще го направите.

Бъдете позитивни и усмихнати

Ако искате да научите как да бъдете неотразима за мъжете и как да накарате мъж да ви преследва, имаме една дума за вас: усмивка.

Всяко момче е гладно за усмивката и позитивното отношение на момичето. Вместо да се притеснявате за започване на разговор, най-важното е да излъчвате положителни емоции.

Става въпрос за споделяне на вашата вдъхновяваща енергия с момчето, което харесвате, и вдъхновяване на него да отвърне със същото и да положи усилия, за да ви накара да се усмихвате повече.

Знам, че всички тези пеперуди в стомаха ти могат да бъдат наистина разсейващи, така че поеми няколко дълбоки вдишвания, преди да започнеш разговор с него. 

Отпуснете се и просто се пуснете по течението.

Направете му комплимент

Ако има нещо, което работи във всички социални ситуации, това са комплиментите. Обществото ни учи, че само момичетата обичат да получават комплименти, но това не е вярно.

Момчетата също обичат да чуват нещо хубаво за себе си. Те обичат да получават комплименти за външния си вид, характер и умения (ОСОБЕНО умения).

Ако вашият човек направи нещо за вас (помага ви да вдигнете нещо тежко), не забравяйте да похвалите силата му. Повярвайте ми, той ще се почувства като най-могъщият човек на света само заради този прост жест.

Освен да правите комплимент на човек, задаването на въпроси също е важен аспект от вашия разговор. Уверете се, че се придържате към смислени, отворени въпроси, които ще ви помогнат да поддържате разговора.

Докоснете го

Със сигурност вашата усмивка ще го разтопи, но знаете ли какво също? Вашето фино докосване. Да, мъжете обичат да бъдат неочаквано докосвани от жена по време на разговор – това разпалва въображението им.

Те започват да си представят какво би било чувството, ако вашите неуловими докосвания се превърнат в нещо по-директно. Освен това те ви помагат да се свържете с човек.

Виждате ли, воденето на разговор не означава да казвате правилните думи. Всичко опира до езика на тялото и жестовете ви.

Това са нещата, които му влияят на подсъзнателно ниво и му казват това, което вашите думи не могат.

Потърсете защита

О, да! В случай, че не знаете, момчетата обичат момичета, които търсят защита. С това нямам предвид търсене на защита по отчаян начин, а елегантна роля на момиче в беда.

Това ще възроди първичния му инстинкт да ви защити. Ако има човек, който ви харесва, помолете го да ви защити от някаква опасност.

Има толкова много начини, по които можете да поискате неговата помощ и закрила и той ще бъде повече от щастлив да направи това за вас.

Ако успеете да предизвикате неговата мъжественост и да го накарате да се почувства специален, като ви помага, определено ще спечелите сърцето му.

Бъдете загадъчна

Мистерия. Едно от най-великите неща. Ако знаеш как да бъдеш мистериозна, момиче, ще го накараш не само да те хареса, но и той ще се влюби в теб.

Момчетата не харесват момичета, които им казват всичко за себе си на първата среща. Не бъди едно от тези момичета. Вместо това бъди такава, която му дава информация малко по малко - парче по парче.

Не утолявайте жаждата му и той ще иска да пие повече!

Когато изпращате съобщения, не отговаряйте в същата секунда. Нека си мисли, че си заета да правиш нещо важно или си пишеш съобщения с друг човек. Накарайте го да се състезава за вашето внимание и да се чуди какво се случва в живота ви.

Мислете за себе си като за кутия шоколад. Ако му позволите да изяде цялата кутия наведнъж, той ще се насити много бързо, но ако го изненадвате от време на време с нещо ново, той ще се връща за още.

Впечатлете го с чувството си за хумор

Често забравяме, че момчетата също обичат да се смеят. Някак си се очаква от мъжете винаги да са тези, които карат момичетата да се смеят, до такава степен, че жените са се отказали да използват собственото си чувство за хумор.

И сега е време да променим това. Не е нужно да си комик, за да разсмееш човек.

Можете да му преразкажете нещо забавно, което ви се е случило наскоро или спомен от детството, да му изпратите забавно меме, да се пошегувате и т.н.

Но се уверете, че избягвате да се превръщате в момиче, което се опитва твърде много да го накара да се смее през цялото време. Не забравяйте, че това също е негова работа (и по-добре да я върши добре!)

Флиртувайте

Закачливият език на тялото и правилният подбор на думи са истински скъпоценни камъни. За да се научите как да флиртувате, трябва да гледате на разговора си с мъж като на игра.

Комбинирайте дрезгав тон на гласа, фино докосване, когато той най-малко го очаква, дразнене с думите ви и го накарайте да се бори здраво, за да спечели вниманието ви.

Бъдете флиртуващи с всяка фибра от вашето същество и той ще се НАСЛАДИ. Това е, което добавя вълнение и забавление към целия разговор. Така че, колкото повече се държите свенливо, толкова повече той ще си падне по вас.

Говорете за общи интереси

Ако има нещо, което научихме, когато става въпрос за овладяване на изкуството как да разговаряш с човек, то е да намираме общ език.

Не можете да очаквате човек да ви говори за най-новите модни ревюта, грим или други подобни. 

Темите за разговор с мъж трябва да са интересни, забавни и ангажиращи. Също така, колкото повече общи интереси имате, толкова по-лесно ще се свържете помежду си.

Не се страхувайте да му противоречите

Чудите се как да задържите интереса на едно момче? Ето едно решение: ако наистина искате да спечелите вниманието му, трябва да му покажете, че имате мнение и не се страхувате да му противоречите.

Това е същността на всеки интересен разговор. Защото добрият разговор не е само кимане и размяна на думи. Става дума за това да имате собствено мнение и страстно да изразявате себе си.

Неизбежно ще има нещо, за което няма да сте съгласни с него. Това не означава, че трябва да се преструвате, че го правите.

Вместо това използвайте тази ситуация, за да му противоречите игриво и да му дадете нова гледна точка върху нещата. Повярвайте ни, той ще бъде повече от изумен от това!

Бъдете учтиви и уверени

Уверете се, че сте учтиви към всички около вас, а не само към човек, с когото говорите. Той ще забележи всичко това. Също така, бъдете уверени!

Ако едно момиче е уверено, то може да спечели всеки мъж за секунда.

Вие показвате увереността си с начина, по който ходите, говорите и се усмихвате – с други думи, не само с думите, но и с езика на тялото си.

И ако не се чувствате особено уверени, защото обикновено сте разтревожени, когато става въпрос за разговор с момчета, тогава се преструвайте, докато успеете! 

Покажете му, че сте жена, която е уверена в себе си, която знае какво иска и как да го получи. Това е истинската рецепта за спечелване на сърцето на всеки мъж.

Не клюкарствайте и не използвайте неприличен език

Мисля, че няма нужда да обясняваме това. Клюките и нецензурният език са огромен отблъскващ фактор за момчетата, защото подобно поведение не е нито женствено, нито изискано.

Бъдете себе си

И не забравяйте да бъдете себе си! Често ни принуждават да се държим по определени начини и започваме да се откъсваме от истинската си същност. Не позволявайте това да се случи.

Бъдете себе си в реалния живот, както и в социалните медии. Не се преструвайте, че сте нещо, което не сте, защото ще го превърнете в объркан човек.

Не живейте фалшив живот. Бъдете уникални и всеки мъж ще обича тази част от вас повече от всичко друго.

Накарайте го да работи усилено, за да ви спечели

Как да говорите с човек, когото харесвате, по начин, който да го впечатли? Е, всъщност всичко, което трябва да направите, е да го накарате да работи усилено, за да ви спечели.

Не бъдете твърде достъпни. Поддържайте мистериозност, но не прекалявайте и с играта на труднодостъпни. Тайната се крие в намирането на баланс между двете.

Накарайте го да работи усилено, за да ви спечели и той ще положи усилия да ви покаже, че е правилният мъж за вас.

Ако един мъж ви възприема като предизвикателство, той ще направи всичко по силите си, за да ви преследва и да ви покаже, че той е този, който заслужава да бъде с вас.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay