Слънцето се показа, време е за балеринските обувки!

Винаги удобни, винаги стилни

Обувките на равна подметка са must-have, когато искаме да съчетаем удобство със стил. Затова ние решихме да почерпим идеи и вдъхновение от една от марките, които са доказани лидери при т.нар. балерински пантофки, а именно: Pretty Ballerinas.

 

Новата колекция за сезон пролет/лято 2011 на испанската марка предлага голямо разнообразие от модели в различни стилове и цветове – от напълно изчистени до такива с пъстри пера и дори парченца диня.

 

Най-хубавото в случая е, че всички обувки са ръчна изработка. За съжаление не можем да се превърнем в професионални обущари и да си спретнем по един чифт и за нас, но за сметка на това, можем да използваме въображението си и да вдъхнем нов живот на старите обувки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 10.05.2011|16:29
Аз нося постоянно такива пантофки и съм страшно доволна. А показаните в статията модели са уникално красиви!
1
Не е посочен 10.05.2011|16:21
Обувките с равна подметка са най-удобни за ежедневието ни. Никога не бих се отказала от балеринските пантофки, защото по-практични от тях няма. Идеите на този испански дизайнер са страхотни и с тях можеш да съчетаеш всякакъв модел и цвят дрехи. Всички модели можете да видите тук: http://www.prettyballerinas.ca/collection.html
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay