Паник атаки и терапия: Мон Дьо сподели разтърсващи факти за живота си

Паник атаки и терапия: Мон Дьо сподели разтърсващи факти за живота си

Мариян Станков-Мон Дьо наскоро преживя емоционален момент по време на интервю с Мира Добрева, друга популярна телевизионна личност. Докато обсъждаха предизвикателствата в тяхната професия, Мон Дьо разкри личните жертви, които е направил и трудните моменти, пред които е изправен. Той сподели, че е бил безработен цяла година преди да получи предложение да се присъедини към екипа на Нова телевизия като продуцент.

По време на разговора Мон Дьо разкри борбата си с паник атаките и как е успял да ги преодолее чрез терапия и промяна в начина на живот. Той подчерта важността на фокусирането върху себе си и приемането, че има хора, които може да не го харесват. Мон Дьо също така спомена, че продължава да посещава своя психотерапевт на всеки няколко месеца, за да поддържа своето благополучие. В момента той изглежда щастлив и има връзка с някого, когото обича.

Въпреки професионалните си успехи, Мон Дьо е имал и трудни периоди в кариерата си. Един такъв момент бил, когато той се оказал без работа и трябвало да се премести обратно при майка си в родния си град Бургас. Липсата на работа силно го депресирала и той често се тъпчел с храна, което довело до наддаване на тегло с 20 килограма. Това била повратна точка в живота му, тъй като го накарала да осъзнае нуждата от положителни промени.

Когато се върнал в София, Мон Дьо постепенно възобновил кариерата си в телевизията, започвайки като продуцент на "ВИП новини" и водещ на "Студио ВИП". Въпреки това, истинското му желание винаги е било да прави интервюта, подобно на работата му в списание "МАХ". Той споделил с Дарина Сарелска, тогавашната шефка на "Новини и актуални предавания" в Нова тв, желанието си да прави интервюта в предаването "Събуди се". Първоначално рубриката му имала продължителност от 8-12 минути, която по-късно била увеличена до 20 минути. Едно от най-забележителните му интервюта от този период е с юристката и политик Татяна Дончева.

Докато Мон Дьо се утвърждава в новата си роля, той се сблъсква с друго голямо предизвикателство - паник атаките. Това го накарало да потърси помощта на психотерапевт, с когото работи в продължение на пет дълги години. С терапията и промените в начина на живот, включително отказване от вредни навици и фокус върху физическото здраве, Мон Дьо успял да преодолее паник атаките и да трансформира живота си.

Днес Мон Дьо е променен човек, който е приел, че има хора, които може да не го харесват, и се е съсредоточил върху собственото си благополучие. Той продължава да посещава своя психотерапевт на редовни интервали и изглежда щастлив в романтичните си отношения. Пътуването му служи като вдъхновение за мнозина, които се справят със собствените си борби и предизвикателства в живота и кариерата.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay