Поканите за сватба вече се изпращат по интернет

Нов стил при сватбените покани

С навлизането на онлайн комуникациите в почти всички аспекти на живота ни, вече и традициите не са това, което бяха. Това се доказва и от факта, че се повече британски двойки канят гостите на сватбата си чрез интернет, вместо с традиционните покани по пощата.ю

 

Основатели на тази тенденция във Великобритания са принц Уилям и Кейт Мидълтън, които наскоро пуснаха официален сайт за сватбата си. В него ще бъде публикувана всякаква информация около предстоящата сватба на британския престолонаследник. Сайтът ще бъде редовно обновяван с нови подробности за церемонията на 29 април и ще включва снимки и видеоматериали.

 

Това вдъхнови много други младоженци във Великобритания, които започнаха да канят гости на сватбата си с покани в мрежата. Най-често онлайн поканата включва биография на булката и младоженеца, историята на тяхното запознанство и голям брой снимки. Освен, че е удобна поканата по електронната поща е и икономична, тъй като помага на бъдещото семейство да спести пари.

 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти