Прически, подходящи за тънка и фина коса

За хора с фина коса изборът на подходяща прическа може значително да подобри външния вид на косата им. Ето някои прически, които са подходящи за фина коса и помагат за създаването на обем и други предимства:

Пикси: Късата дължина на пикси прическат може да създаде илюзия за обем, като избягва излишните слоеве. Тази прическа също така намалява количеството коса, което се нуждае от оформяне, което улеснява стилизирането.

Късо каре: То може да добави обем към фината коса. Пластовете около лицето могат да създадат повдигнат ефект.

Асиметрично каре: Този вариант на карето включва по-къса дължина от едната страна и по-дълга от другата, обикновено отзад и отстрани. Асиметрията може да добави измерение и обем към фината коса.

Каре: Класическата прическа каре може да бъде чудесен избор за фина коса. Дължината точно под раменете може да създаде баланс между дължина и обем, а наслояването около лицето може да добави пълнота.

Прическа тип каска: Тази прическа включва стъпаловидни слоеве, които започват от горната част на главата и постепенно стават по-дълги. Тя може да помогне за предотвратяване на легналия вид на косата и да разчупи към фината коса.

Прическа с бретон: Добре направеният бретон може да добави обем на върха на косата и да отвлече вниманието от тънките краища. Избягвайте плътните бретони и вместо това изберете лек и изтънен вариант.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay