Владимир Путин подтикна руснаците да правят секс на работното място, заради намаляващата раждаемост

Владимир Путин подтикна руснаците да правят секс на работното място, заради намаляващата раждаемост
pixabay

Владимир Путин призова руснаците да участват в сексуална активност на работното място по време на обяд и почивки за кафе в отговор на намаляващата раждаемост в страната.

Тази инициатива идва, тъй като текущият коефициент на раждаемост е приблизително 1,5 деца на жена, значително по-нисък от коефициента 2,1, необходим за стабилно население.

Освен това, над един милион предимно по-млади руснаци са напуснали страната, до голяма степен поради продължаващата война на Путин в Украйна.

"Запазването на руския народ е нашият най-висок национален приоритет. Съдбата на Русия….зависи от това колко ще сме. Това е въпрос от национално значение", казва руския президент.

"Да си много зает на работа не е основателна причина, а куцо извинение. Можете да се занимавате с размножаване по време на почивките, защото животът минава твърде бързо", казва Министърът на здравеопазването д-р Евгений Шестопалов.

Това е само една от няколкото инициативи, които Кремъл предприе за насърчаване на по-висока раждаемост. Например жените на възраст от 18 до 40 години в Москва са призовани да участват в безплатни оценки на плодовитостта, за да оценят своя "репродуктивен потенциал".

Друг регион в Русия, наречен Челябинск, дори плаща на студенти, които са жени под 24 години, 11 171 долара за раждане на първото им дете.

Достъпът до аборти в цялата страна също е блокиран, тъй като общественици и църковници твърдят, че задължението на жените е да раждат и отглеждат деца. Увеличени са и таксите за развод.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay