50 идеи за необикновени пътешествия из България

Първият пътеводител на Peika.bg ще ви даде нужната информация. От вас се иска само желание за пътуване!

50 идеи за необикновени пътешествия из България
© Димитър Костурков/ Peika.bg

"Не ми казвай колко си образован! Кажи ми колко си пътувал!" - Мохамед

Ако все още не сте открили очарованието от дните и нощите, прекарани на път, е крайно време да поправите тази стратегическа житейска грешка! Имате само още два месеца да се подготвите психически и да преодолеете бариерите в съзнанието си, които ви карат да останете вкъщи пред телевизора вместо да посетите ново и непознато място.

Знаете ли каква година ще е 2015-а? Най-добрата година за пътуване в България!

Преди да тръгне по широкия свят, човек трябва да познава собствената си страна. Толкова добре да я познава, че знае къде в България могат да се видят лешояди. Или къде се намира най-голямата пейка в страната, на която възрастните се превръщат в лилипути. Или къде само на 60 км от София има невероятна църква, изсечена в скалите на десетки метри над река Нишава.

Първият пътеводител на сайта за необикновени пътешественици Peika.bg - "50 места, които да посетите в България през 2015 г." - ви е подготвил предизвикателство с 50 идеи за дестинации по всички краища на любимите 111 хиляди квадратни километра.

В пътеводителя ще откриете малко познати или позабравени дестинации - от планински върхове, през необикновени плажове и пътешествия в ритъма на рока до разходка по улични камъни на няколко хиляди години, неочаквани музеи, пещери, гробници, дървета с история, легендарни мостове и, няма как, страхотни пейки.

Официалното представяне на пътеводителя ще е на 12 ноември от 19 часа в Студио 5, София.

Освен че ще можете да сте от първите, които ще разберат за най-интересните места на 2015-а, ще можете да споделите мисли, истории, дестинации и приятелства с пътуващия екип на Peika.bg. След официалната част, която няма да е никак официална, ще чуете страхотните момичета от КвартетЪТ, които ще посвирят на струнни инструменти музика във всякакви стилове. 

31 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти