50 идеи за необикновени пътешествия из България

Първият пътеводител на Peika.bg ще ви даде нужната информация. От вас се иска само желание за пътуване!

50 идеи за необикновени пътешествия из България

"Не ми казвай колко си образован! Кажи ми колко си пътувал!" - Мохамед

Ако все още не сте открили очарованието от дните и нощите, прекарани на път, е крайно време да поправите тази стратегическа житейска грешка! Имате само още два месеца да се подготвите психически и да преодолеете бариерите в съзнанието си, които ви карат да останете вкъщи пред телевизора вместо да посетите ново и непознато място.

Знаете ли каква година ще е 2015-а? Най-добрата година за пътуване в България!

Преди да тръгне по широкия свят, човек трябва да познава собствената си страна. Толкова добре да я познава, че знае къде в България могат да се видят лешояди. Или къде се намира най-голямата пейка в страната, на която възрастните се превръщат в лилипути. Или къде само на 60 км от София има невероятна църква, изсечена в скалите на десетки метри над река Нишава.

Първият пътеводител на сайта за необикновени пътешественици Peika.bg - "50 места, които да посетите в България през 2015 г." - ви е подготвил предизвикателство с 50 идеи за дестинации по всички краища на любимите 111 хиляди квадратни километра.

В пътеводителя ще откриете малко познати или позабравени дестинации - от планински върхове, през необикновени плажове и пътешествия в ритъма на рока до разходка по улични камъни на няколко хиляди години, неочаквани музеи, пещери, гробници, дървета с история, легендарни мостове и, няма как, страхотни пейки.

Официалното представяне на пътеводителя ще е на 12 ноември от 19 часа в Студио 5, София.

Освен че ще можете да сте от първите, които ще разберат за най-интересните места на 2015-а, ще можете да споделите мисли, истории, дестинации и приятелства с пътуващия екип на Peika.bg. След официалната част, която няма да е никак официална, ще чуете страхотните момичета от КвартетЪТ, които ще посвирят на струнни инструменти музика във всякакви стилове. 

31 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay