Рачков покани Стоичков и Евтим Милошев на абитуриентския бал на сина си

Рачков покани Стоичков и Евтим Милошев на абитуриентския бал на сина си

Димитър Рачков организира грандиозен абитуриентски бал за сина си, Димитър Рачков-младши, който завършва своето средно образование във Френския лицей. Звездното събитие събра известни личности като Христо Стоичков, Маги Халваджиян, Гала, Геро, Мария Илиева, Любо Киров, Софи Маринова, Рафи и министъра на туризма Евтим Милошев, който е в връзка с майката на абитуриента, Христина Апостолова.

По време на празненството популярният комик сподели своите опасения относно изнасянето на реч, заявявайки, че този път се чувства нервен. За да го подкрепи, Христо Стоичков доброволно излезе напред и двамата заедно пожелаха всичко най-добро на младия мъж, който продължава своето образование във френската столица.

Въпреки че бъдещето на Димитър Рачков-младши в света на изкуството все още не е сигурно, той вече има известен опит в актьорската област. Участвал е в театрална постановка, наречена "Скакалци", и споделя сцени с баща си в телевизионния сериал "Откраднат живот". Баща му, развълнуван от таланта му, сподели: "Мога да кажа, не че е мой син, но играе наистина и естествено. Някои хора може да са недоволни, но не мога да кажа на черното бяло. Наблюдавах го внимателно. Дори когато снимахме заедно в "Откраднат живот", той играеше по-добре от мен. Ако реши да стане актьор, никога няма да го спра, но му казах, че нашата професия е много трудна и трябва да обмисли това."

В момента е ясно само, че младият наследник на Рачков е избрал да продължи образованието си в Париж, Франция.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay