Сашо Кадиев се събра с бившата си съпруга: Ето защо!

Сашо Кадиев се събра с бившата си съпруга: Ето защо!

Сашо Кадиев се събира отново с бившата си съпруга, салса танцьорката Таня Тончева, което предизвиква напрежение в настоящата му връзка с Ивелина Чоева. Събитието, което събра тримата, беше първият учебен ден на дъщеря им Катерина, който се проведе в елитно частно училище в столицата.

Тази семейна снимка, отбелязваща важен крайъгълен камък в живота на Катя, бързо се превърна във вирусна сензация, което доведе до скандал. Катрина, очевидно гордост както за баща си, така и за баба си по бащина линия, актрисата Катерина Евро, се радваше на подкрепата на родителите си, въпреки продължаващото напрежение между техните партньори.

Източници твърдят, че Ивелина Чоева не присъства на първия учебен ден на детето, тъй като изпитва ревност към Таня Тончева. Освен това Ивелина не е добре приета от Таня, която не желае Чоева да присъства на празненствата на дъщеря ѝ.

Сашо Кадиев и Таня Тончева се разделят, когато дъщеря им Катерина е само на пет години. Само преди по-малко от месец Кадиев се жени за Ивелина Чоева.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay