Анджелина Джоли влиза в ролята на професор!

Това не е поредната филмова роля на актрисата

Вече можете да я наричате "професор”, защото Анджелина Джоли бе обявена за гостуващ професор в Лондонското училище по икономически и политически науки – едно от най-престижните учебни заведения във Великобритания.

Тя ще се присъедини към списъка с други престижни лектори на Центъра за жени, мир и сигурност към училището. Джоли ще преподава на студенти, завършващи магистърска степен.

Актрисата, която е и посланик на добра воля към агенцията за бежанците на ООН, се изказва активно и срещу женското обрязване и използването на сексуално насилие като оръжие на войната. Тя ще се опита да предаде своя опит и своите познания и виждания по глобални теми, засягащи пряко жените.

”Очаквам с нетърпение да обучавам студентите и да се уча от тях, както и да споделям своя опит от работата си с правителства и ООН", заяви тя. Магистърската програма, в която ще преподава Джоли, представлява едногодишен курс, включващ модули върху жените, мира, сигурността, въпросите на половете и военизирането, както и човешките права.

Новината предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи, като някои потребители поставят под въпрос доколко е заслужена и дори осмиват академичната титла на Джоли.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти