Вяра и Надежда се завръщат в България

Вяра и Надежда се завръщат в България

Нашумелите героини от родното издание на "Big Brother", близначките Вяра и Надежда, известни още като Фуриите, скоро ще се завърнат в България. Те споделиха своето разочарование и недоволство от отношението към тях, докато живееха в Англия.

В поредица от публикации в социалните медии близначките описаха тежкото си положение, принудени да живеят на улицата и да се издържат чрез просия. Те също така споменаха, че са били третирани като проститутки поради техния пол. Техните постове съдържаха емоционални послания, в които те изразиха желанието си да се върнат в родината и да започнат нов живот.

В едно такова съобщение Вяра написа: "Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си..." Надежда добави: "Добре ли е турският сериал?" Това показва тяхното отчаяние и разочарование от ситуацията, в която се намират.

Близначките също споделиха история за мъж, който ги нападнал, представяйки се за полицай, което допълнително усложни живота им. Това травматично преживяване ги накара да вземат решението да се върнат в България.

Докато Вяра и Надежда водеха този труден живот на улицата, тяхната трета сестра, Любов, изгради стабилен живот за себе си. Тя е омъжена, има дъщеря на име Виктория и изглежда не поддържа връзка със сестрите си.

През последните месеци Фуриите бяха споделили снимки в социалните мрежи, показващи консумация на алкохол, което предполага, че финансовото им състояние се е влошило. Сега изглежда, че те най-накрая ще успеят да се върнат в родината и да оставят миналото зад гърба си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay