Албена Михова: "Къщата ми е обитавана от духове"

Албена Михова: "Къщата ми е обитавана от духове"

Актрисата Албена Михова разкри, че къщата ѝ в село Добродан е обитавана от духове. Според нея призраците са души на загинали деца, тъй като в последно време и синът й Мартин е преживял странни събития там.

Михова разказа, че веднъж Мартин видял дрехи да се носят във въздуха, а собствената ѝ племенница виждала духа на починалия си дядо. Освен това, докато Михова била на турне, Мартин спал в леглото ѝ и имал зловещо изживяване, когато усетил нечия ръка да го гали по косата.

"Моята племенница, като беше малка, виждаше духа на дядо си", разкрива семейната традиция на общуване с паранормалното Албена Михова. Тя твърди също, че призраците дори спели в нейното легло. "Веднъж отивам на турне и казвам на Мартин: "Спи на моето легло, пусни си телевизора, аз се връщам на сутринта". И като се прибрах, той ми вика: "Никога повече няма да легна в твоя креват! Цяла нощ някаква ръка ме галеше по косата, виж как ми е щръкнала!" Мисля, че това е бил духът на баба му", смята комедийната актриса.

Най-странното наблюдение на духове според Михова е на дете със зашита уста, което се появявало близо до хладилника по време на снимките на видеоклипа ѝ. Тя потърсила помощ от човек, запознат с окултното, който й казал, че призраците вероятно са души на деца, загинали при природни бедствия.

Въпреки че някои хора може да не вярват в съществуването на духове, Албена Михова приема тези свръхестествени същества като част от живота си. Тя дори говори с починалите си роднини, оставя им храна на масата и редовно пречиства къщата, като я прекадява с различни билки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay