Грозната истина за развода на Славена Вътова

Грозната истина за развода на Славена Вътова

Славена Вътова вече официално е разведена и вече не е госпожа Цолова. Документите за окончателното прекратяване на брака са подадени в пернишко съдилище, според добре осведомен източник.

"Това е обичайна практика, когато един от двойката желае бърз и на всяка цена развод. Обикновено в София съдилищата са много натоварени и съпрузите избират да подадат молба за развод на място, където има по-голяма вероятност всички формалности около брака да бъдат уредени възможно най-бързо." – обясняват юристите.

Подобно на шегите за пернишка трагедия, изглежда, че някой от двойката иска спешно да се освободи от брачната верига и няма желание да чака Софийския съд да приключи работата си.

Нашият източник разкрива, че инициаторът на раздялата е Славена, която активно търси нов значим романтичен партньор и не желае да бъде свързвана с дълговете и съдебните дела на бившия си съпруг. Освен това Славена била загрижена, че с постоянните дългове и задължения на Юлиян в крайна сметка тя като негова съпруга също ще дължи пари на недоволни кредитори, от които се страхувала.

Юлиян наскоро отново се превърна в мишена на публичен линч и побой в столичния "Park Bar", където претърпя сериозно насилие от човек, на когото дължи пари. Не много отдавна се оказа, че му се е случило нещо подобно в столична сладкарница. Юлиян дължи значителна сума на жена, която по някакъв начин го е омаяла, но след като е разбрала, че той няма намерение да ѝ върне парите, тя е решила да предприеме драстични действия срещу длъжника. Този път побоят не беше толкова кървав, колкото през лятото, но изглежда, че това е преляло чашата на търпението на Славена и тя е поискала да се разведе възможно най-скоро с мъжа си, споделят запознати.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay