Ето я дъщерята на президента в първия си филм (СНИМКИ)

Ето я дъщерята на президента в първия си филм (СНИМКИ)

Филмът "Гунди – Легендата за любовта", режисиран от Димитър Димитров, ще бъде пуснат в големите кина в България на 18 октомври. Във филма участва и дъщерята на президента Дарина Радева, която е актриса.

Тъй като имаше голямо очакване и вълнение сред публиката, киносалоните започнаха продажбата на билети цял месец преди датата на премиерата, нещо, което се случва за първи път в историята на страната.

Ето я дъщерята на президента в първия си филм (СНИМКИ)

Ето защо от 18 септември всички фенове могат да резервират места във всички кина в цялата страна и да бъдат сред първите, споделили вдъхновяващата история на обичания български футболист Георги Аспарухов-Гунди и неговата любима - Лита. Показан беше и постерът "Гунди – Легендата за любовта", който ще придружава филма навсякъде по света - както у нас, така и в чужбина. Освен това има специални плакати за всеки от главните герои.

Плакатът привлича вниманието с уникалната си визия, разкриваща допълнителни подробности за филма. Интригуващи са и неговите главни герои.

Ето я дъщерята на президента в първия си филм (СНИМКИ)

Освен главните актьори Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита), във филма участват и Александра Костова (Лидка), Димитър Николов (Томи), Марио Василев (Боби), дъщерята на президента Румен Радев Дарина Радева (Мими), Мина Каукова (Пепи) и Даниел Върбанов (Коко), който вече е познат на публиката от сериала "Войната на буквите".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay