Заради изневяра: Златка и Карен се развеждат?

Заради изневяра: Златка и Карен се развеждат?

Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени, според информация от сигурен източник, близък до двойката. Арменецът е взел решението да прекрати връзката си с плеймейтката, след като е разбрал, че тя му изневерява с друг мъж, чиято афера е широко известна в София.

Слуховете за тайните афери на Златка започнаха да се разпространяват още в началото на лятото, когато се появиха "доброжелатели", които разкриха, че моделката има извънбрачна връзка с богат мъж. Твърди се, че двамата дори са били заедно по време на лятната си ваканция в Гърция.

След поредица от сигнали както до медиите, така и до съпруга й, Хачатрян решава да проучи валидността на тези слухове. Той открива доказателства в телефона на Златка, скрити във вайбър чат, според източника.

Още преди месец Хачатрян събира багажа си и напуска семейното жилище, отдаде се на ергенския живот. Миналата седмица бившият тенисист беше забелязан в популярния клуб "C'est La Vie" заедно със свой приятел и три платени момичета.

Райкова се опитва да скрие предстоящия развод от обществеността, но социалните мрежи вече са разкрили истината. Тя избягва да публикува общи снимки с мъжа си, а той, от друга страна, напълно изтри профила си в Instagram.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay