Преслава показа доведения си син

Преслава показа доведения си син

Фолк певицата Преслава най-накрая представи доведения си син на публиката. Младежът, който носи името на баща си Павел, е едва на 13 години, но вече е по-висок от мащехата си. Досега нито Павел, нито Преслава са показвали момчето в публичното пространство.

Певицата сподели снимка на сина си по случай 6-ия рожден ден на дъщеричката си Паола. Момчето изглежда точно като баща си и споделя поразителната прилика с Павел.

Преслава показа доведения си син

Павел е имал връзка с първата си съпруга Емилия, от която има син. Връзката им приключи, когато Павел изостави семейството си заради Златка Райкова. Двамата бяха заедно три години, преди да се разделят, след което Павел започна връзка с Мария Цветкова, сега известна като певицата Ария. По-късно той и Преслава се събраха и са заедно повече от седем години. Преди шест години се роди дъщеря им Паола.

Преслава показа доведения си син

Емилия успя да преодолее драмата, свързана с раздялата й с бащата на сина си. Брюнетката в момента има нов човек до себе си и изглежда щастлива. Междувременно се оказва, че тя е сестра на известния ММА боец ​​Мартин Емилов. Преди години имаше слухове за тайна връзка между Мартин и Златка Райкова, но тогава той категорично ги отрече.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay