Защо Ивана се разплака по време на участие в Студентски град (ВИДЕО)

Защо Ивана се разплака по време на участие в Студентски град (ВИДЕО)

Ивана изпита дълбоко емоционален изблик по време на изпълнение в известен клуб в Студентски град. Това събитие съвпадаше със знаменателната 25-годишнина на Ивана в музикалната индустрия. Нейните дългогодишни фенове, които са я подкрепяли през цялата ѝ кариера, организираха поредица от изненади, за да отпразнуват постиженията ѝ.

Силното въздействие на тези жестове накара Ивана да се разплаче неудържимо в продължение на повече от половин час. "Скъпи приятели, с голямо вълнение искам да споделя няколко мига от изненадата, подготвена от моите най-лоялни фенове, които чувствам и като мои приятели!", написа тя в официалния си профил, придружена от видеоклип, улавящ емоционалния момент.

В допълнение към червените рози, тортата и шампанското, подаръците от феновете на Ивана включваха и безброй мили думи и признателност за нейната отдаденост на музиката. "Очите ти, пълни с любов и възхищение – те изпълниха душата ми до сълзи! Ето нещо, което никога няма да забравя", сподели тя трогнато.

Не само Ивана, но и колегите ѝ музиканти споделиха нейното емоционално пътуване, като всички присъстващи в клуба бяха трогнати от искрената благодарност на певицата. Феновете на Ивана също не останаха безразлични към нейното сърцераздирателно представяне, изразявайки своята подкрепа и възхищение чрез социалните медии.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay