Използвала ли е Антония Петрова "Оземпик", за да свали 13 кг?

Използвала ли е Антония Петрова "Оземпик", за да свали 13 кг?

Антония Петрова, бивша Мис България, разкри, че е свалила впечатляващите 13 килограма през последната година, като е възприела модерен подход към отслабването. В публикация в социалните мрежи Антония спомена, че не спортува активно, но все пак успява да поддържа формата си, като се храни само веднъж дневно и следва метода на фастинг. Освен това тя избягва консумацията на захар и въглехидрати, заменяйки ги с протеини и зеленчуци.

Запознати обаче издават, че е отслабнала с инжекциите за диабетици "Оземпик”, които убиват апетита.

Въпреки че признава, че някои може да я намерят за прекалено слаба, Антония се чувства фантастично и насърчава другите да намерят своята собствена формула за здраве и щастие. Мъжът ѝ Ивайло Батинков също е приел този подход и е успял да отслабне значително.

Семейство Петрова-Батинкови водят охолен начин на живот, като често публикуват снимки от пътуванията си до луксозни дестинации в Европа. Антония, която някога беше известна като Мис Крокодил, след като спечели конкурса за красота през 2009 г., е претърпяла множество козметични процедури през годините, включително филъри за лице, импланти за гърди, зъбни импланти и ринопластика.

Изглежда, че личният живот на Антония се е подобрил значително след спечелването на титлата Мис България. След развода си с руснака Александър Бередин тя се омъжи повторно за Ивайло Батинков, с когото споделя две деца, Благовест и Ивайло-младши. Семейството притежава успешна компания за търговия на едро с медицински консумативи, която процъфтява по време на пандемията от COVID-19.

Антония и Ивайло вярват в демонстрирането на връзката и семейното си щастие в социалните медии, често споделяйки снимки заедно и с децата си. Те също така не крият любовта си към луксозния начин на живот, посещавайки скъпи бутици и ресторанти в цяла Европа.

Що се отнася до началото на връзката им, Антония разкри, че е забременяла само два месеца след запознанството им, постигайки това, което описа като "добре планирано" чудо. Двойката организира две сватбени церемонии - една в Гърция и друга в тесен семеен кръг в България. Антония изрази благодарност за късмета си да зачене и сключи брак толкова бързо, тъй като знае, че много двойки се борят с тези неща в продължение на години.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay