Китай забрани на жените да рекламират бельо онлайн... затова бяха заместени от мъже

Китай забрани на жените да рекламират бельо онлайн... затова бяха заместени от мъже
9GAG

Китай забрани на жените да позират с бельо онлайн с цел реклама и продажба, затова мъжете започнаха да го правят вместо тях. За да заобиколят закона, китайските модни компании за поточно предаване на живо започнаха да включват модели от мъжки пол във видеоклиповете си.

Из социалните мрежи бяха разпространени няколко клипа на мъжки модели, които показват лица от мъжки пол, носещи различни видове дамско бельо.

Xu, собственик на бизнес предаване на живо, се осмели да покаже мъж в копринена роба в Douyin, китайската версия на TikTok, още миналия декември.

Китай забрани на жените да рекламират бельо онлайн... затова бяха заместени от мъже9GAG

ие наистина нямаме избор. Дизайните не могат да бъдат показвани от нашите колеги, така че ще използваме мъже, за да ги рекламираме.", заяви Xu.

Също така, бизнесменът допълни, че е вдъхновил много други компании за електронна търговия на живо да последват примера му. Според Statista пазаруването на живо в Китай се очаква да достигне над 700 милиарда долара през 2023 г. McKinsey съобщи, че индустрията представлява около 10% от приходите от електронна търговия в страната.

Китайските потребители не пропуснаха да се пошегуват и изказаха впечатленията си от този опит да се заобиколи закона. Ето ги и най-добрите коментари.

  • Момчето го носи по-добре от момичето
  • Мисля, че дори мускулестите момчета биха изглеждали добре.
  • Красиви крака


 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay