Кой е новият мъж до Андреа?

Кой е новият мъж до Андреа?

Певицата Андреа има нов любовник, разкри Алек Сандър в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Първоначално Андреа трябваше да гостува заедно с Алек, за да обсъдят съвместния си дует "Peaceful Place", но отсъствието ѝ изненада както домакините, така и колегата ѝ

Алек сподели, че знае за романтичната връзка на Андреа, но нямаше информация за нейното местоположение. Той предположи, че тя може да е болна, вероятно от новия си любовник. Водещата Марина Цекова се опита да запази достойнството на Андреа, като изрази щастието си от факта, че певицата има нова любов в живота си и добави, че причината за отсъствието й е уважителна.

Алек отговори на коментара на Марина с усмивка и каза: "Така да кажем". Той също така изрази леко разочарование, че Андреа не се присъедини към него за интервюто.

Последната връзка на Андреа беше с турския актьор Емре Озмер, който участва в два от нейните музикални видеоклипа. Въпреки че връзката им не беше публично обявена, слуховете твърдяха, че имат романтични отношения. Към момента се съобщава, че те вече не са близки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay