Нещо странно се случва между Евгени Генчев и Ивка Бейбе

Нещо странно се случва между Евгени Генчев и Ивка Бейбе

Intrigi.bg твърдят, че Ивка Бейбе и Евгени Генчев са в интимна връзка вече повече от 3 месеца и са засичани заедно неколкократно на различни локации.

Смятало се, че общата им фотосесия от миналата седмица не е в чисто професионални граници, а първата подсказка на Генчев и Ивка Бейбе за по-сериозни отношения. "Започнаха да излизат заедно малко след като Генчо се раздели с Валерия, но имаме съмнения, че връзката му с Ива е била отпреди това. Нищо чудно и това да е причината да скъсат с Вал", твърдят запознати.

Нещо странно се случва между Евгени Генчев и Ивка Бейбе

Двамата били забелязани да интимничат в различни заведения, което допълнително подхранва слуховете за тяхната романтична връзка. Последната им публична поява заедно беше на откриването на ново заведение в столицата, което допълнително заплете интригата около отношенията им.

В социалните мрежи Евгени и Ивка Бейбе вече са обявени за най-нелепата двойка в родния хайлайф. Много от феновете на Евгени изразиха разочарованието си, че той е слязъл на по-ниско ниво, като се обвързва с Ивка Бейбе, вместо с победителката от "Ергенът" Валерия. Някои от коментарите включват: "Ивка Бейбе не може да стъпи на малкия пръст на Валерия", "Евгени, защо се излагаш с тази чалгарка!? Докъде стигна!?"


0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay