Диляна Попова с откровение за ужаса зад кулисите на "100-те гривни"

Диляна Попова с откровение за ужаса зад кулисите на "100-те гривни"

Диляна Попова, водеща на екстремното риалити предаване, изрази разочарованието си по отношение на стреса, изпитан по време на снимките във Филипините, известно още като "Островът на 100-те гривни". Красивата актриса и модел разкри, че липсата на яснота относно сценария е допринесла значително за безпокойството й по време на продукцията.

"До последния момент не ни даваха сценария. Две минути преди играта нямах представа какво ще кажа", призна Попова. Освен неопределеността на сценария, тя трябваше да се справи и с непознаването на участниците и техните имена до началото на снимките.

Въпреки тези предизвикателства, Попова намира утеха във факта, че не е била сама в преживяванията си. Другият водещ, Александър Сано, също е завършил техникум по облекло, което им позволява лесно да общуват и да си сътрудничат по време на натоварения снимачен график.

"Сутринта мятахме дрехи, търсехме подходящо облекло, защото трябваше да се преобличаме по два пъти на ден. А ние бяхме там 54 дни, всеки може да си направи равносметката", сподели Попова. Нейната способност да намира уникални тоалети всеки ден, които да носи, тя приписва на вродения си усет към модата.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay