Разпада ли се култовата група "Молец"?

Разпада ли се култовата група "Молец"?

Любимият на мнозина дует "Молец" обяви, че предстоящият им концерт в "Арена София" ще бъде последното им изпълнение заедно. Тази новина дойде като шок за феновете, които изразиха своето объркване и тъга в социалните медии.

Самият Крис Захариев, дългогодишен партньор на групата и режисьор, реагира на новината, като каза: "Е, тука вече всички изтръпнахме...", а певицата Мила Роберт, известна от "Dancing Stars", коментира: "Не, не, не, какво последно? Дано е последен концерт за годината..."

Профилът на групата в социалните медии изглежда подозрително, тъй като всички предишни публикации са изтрити, оставяйки само последната с шокиращата информация. Профилните снимки на Юли и Крис също са променени съответно на датата на последния им концерт.

Когато "България Днес" се свърза с мениджмънта на групата, те потвърдиха, че в момента няма издания и запазиха мълчание относно продължителността на паузата. Въпреки това, те поясниха, че след концерта планират да си вземат дълга почивка без изпълнения.

Въпреки че бъдещето на групата е несигурно, възможно е тази пауза да е временна, а не постоянна. Тази година и Юли, и Крис се ожениха и се ангажираха да създадат семейство, което може да ги накара да се съсредоточат повече върху личния си живот и да се отдалечат от сцената. Само времето ще покаже дали "Молец" ще се завърнат с нова музика в бъдеще.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay