Риана заприлича на момченце

Медиите определиха новата ѝ прическа като "най-драстичната до момента"

Има нещо, в което всестранно надарената Риана никак не я бива - да издържа повече от месец с една и съща прическа. В началото на 2012 ви показахме част от фризурите, с които се е появявала на публични места, но оттогава се натрупаха още доста различни визии.

Дори се изненадахме, че по време на дългата си лятна почивка, екзотичната красавица така и не промени драстично прическата си. Непривичното постоянство обаче отмина и вчера Риана се появи с "нова коса" на репетицията за грандиозното видео награждаване на MTV. Или, ако трябва да бъдем точни, фаворитката за редица призове се появи почти без коса.

В този вид изпълнителката прилича по-скоро на ученик в начална степен на обучение, отколкото на 24-годишна звезда. The Sun дори нарече коафоьорския експеримент "най-драстичния досега". А това си е голямо признание, имайки предвид разнороцветната биография на рианината коса.

Е, ние се чувствахме по-скандализирани, когато мургавелката се изживяваше като русокоска с израснали кичури. Все пак признаваме, че и настоящата фризура е странна, особено в комбинация с момчешка тениска, скъсани дънки и не съвсем дамски маратонки. Но какво пък, барбадоската си знае - мнозина я смятат за най-сексапилната жена на света. Очевидно е преценила, че малко мъжкарански прояви няма да сринат изградения имидж.

Жалкото е само, че познаваме десетки дама, които могат само да си мечтаят за доскорошните къдрици на певицата (на снимките). Как можа да ги отреже с толкова лека ръка?! В галерията сме ви показали и минали късокоси състояния на скандалната РиРи, така че лесно можете да ги разгледате и да ни отговорите: Как я харесвате най-много? Отговори от типа "с чувал на главата" не се броят.  

Риана заприлича на момченце

Що се отнася до отличието, което Риана спечели на вчерашното MTV награждаване, тук можете да разберете какво бе то.

   

39 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 14.09.2012|21:45
Прическата много си и отива. На мен винаги ми е харесвала с къса коса и дори мисля,че изглежда още по-младолика. С една дума изглежда невероятно според мен! :))
5
Не е посочен 11.09.2012|14:48
Така е решила- така е направила! Няма лошо в това!
4
Не е посочен 11.09.2012|14:39
Ами аз смятам, че й отива тази прическа!
3
Не е посочен 11.09.2012|14:36
Не знам как се е разделила с дългата си коса!
2
Не е посочен 10.09.2012|17:57
искате да научите какво ви е подготвила съдбата ---- http://gledane.tochica.com/r/2099/ :))) :P
1
Не е посочен 10.09.2012|15:39
А ако питате мен, Риана е заприличала на циганче. Оп, грешка, тя по начало си прилича на такова
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay