Седмичен хороскоп за периода 14 ноември- 18 ноември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 14 ноември- 18  ноември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Доверявайте се на инстинктите си през тази седмица. Това ще бъде добър период за любовния ви живот. Ако имате човек до себе си, отношенията ви ще станат още по-сериозни, а ако сте сами, ще срещнете подходящ човек. Очертава се това да бъде една от най-хубавите седмици за вас.

Телец

През тази седмица ще има раздвижване в кариерата ви. Моментът е подходящ за ново начало както в кариерата, така и в личен план. Приемете нова работа, започнете диета, направете ремонт вкъщи. Едно освежаване, под каквато и да е форма, ще ви бъде много полезно.

Близнаци

Напоследък има много неща, за които се тревожите. Тази седмица е моментът да си отдъхнете. Отделете един ден от седмицата за половинката ви. Направете романтична изненада и прекарайте целия ден само двамата. Уикендът също е подходящ за романтика.

Рак

Предстоят ви много важни събития и вземането на много важни решения. Ще намерите дома на мечтите си. Ще имате някои спорове в семейството, но бързо ще ги разрешите. Сега е моментът да осъществите плановете си и да започнете да се движите в правилната посока.

Лъв

Това е седмицата, която чакате по много време. През тази седмица ще имате някои много добри идеи, които трябва да осъществите веднага. Няма време за губене! Прекарвайте много време с близките си, това ще ви дава сили да преследвате мечтите си и да работите здраво за тях.

Дева

През последните няколко седмици сте доста недоволни, но през тази седмица ще се почувствате много по-спокойно. Ще имате някои финансови затруднения, но ще са съвсем дребни и няма да нарушат спокойствието ви. Изяснете приоритетите си през тази седмица.

Везни

По-силни сте, когато работите в екип. Правилните хора ще се появят в точния момент. Отношенията ви с хората ще претърпят промяна, която ще бъде положителна. Отворете сърцето си за това, което наистина желаете. Използвайте уменията си разумно през този период.

Скорпион

Ще постигнете много неща в кариерата си. Бъдете внимателни обаче това да не се отрази зле на личния ви живот. Постиженията в работата са страхотни, но семейството е най-важно. Бъдете предпазливи в отношенията си с шефове и колеги, тъй като може да се получат недоразумения.

Стрелец

Опитвате се да разберете какви трябва да са следващите стъпки, но нещата ще се подредят сами. Не е нужно да полагате никакви усилия, просто бъдете търпеливи. През тази седмица ще бъдете погълнати от задължения и отговорности. Почти няма да ви остане време за личния ви живот.

Козирог

Откажете се от миналото. То пречи на живота ви в настоящето и ви прави по-емоционални, отколкото би трябвало да бъдете. Готови сте за голямо предизвикателство, което ще допринесе за развитието ви и ще ви донесе слава и успехи. Разхождайте се или ходете на йога.

Водолей

Доверявайте се на инстинктите си. Предстои ви пътуване през тази седмица, което ще бъде много вълнуващо. Ще посетите интересни места. Чувствайте се уверени в себе си и не се вслушвайте в мнението на околните. Краят на седмицата отделете на половинката си.

Риби

От известно време насам работите много и сте изключително сериозни. Правите всичко това, за да ви бъде по-лесно за напред. Не се отказвайте точно преди да сте постигнали целта си. Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовото ви състояние и за любовния ви живот.  

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay