Какъв подарък да поднесете на различните зодии, за да ги зарадвате?

Сигурни сме, че ще Ви улесним много

Какъв подарък да поднесете на различните зодии, за да ги зарадвате?

Избирането на подарък понякога е много сложна задача, дори и да познаваш човека. Все пак може да не си сигурен какво точно би харесал и идеите ти се изчерпват с парфюм и бижута, но виждаш, че не е най-подходящото. За да Ви помогнем, ние ще Ви разкрием коя зодия какви подаръци обича, за да можете да ги направите наистина щастливи при следващия повод.

За Овните не е важен чак толкова самият подарък, а елементът на изненадата. Затова се постарайте да го поднесете ефектно и да не се е досетил какво се крие в кутийката.

Телецът обича простотата. Не се мъчете да търсите някакви изключителни неща. Биха му харесали ароматизирана свещ, шал, бутилка вино, порцеланова чиния.. нещо, което му напомня за дома и подобрява уюта.

Близнаците са много любопитни и приключенски настроени, затова за тях би било подходящо да подарите книга, туристически гид, билет за някоя далечна дестинация. 

На Рака е необходимо нещо, което да го накара да мечтае. Те биха се зарадвали много на нещо ръчно изработено от Вас, в което сте вложили много любов.

Лъвът е необходимо да бъде впечатлен, затова не се скъпете и извадете тежката артилерия. Златна верижка, джобен часовник, кожени ботуши.. каквото и да подберете, не пестете пари. Трябва да е луксозно!

За Девата е подходящо нещо практично, което наистина ще й влезе в употреба. Като например тефтерче, на което да записва важни бележки, портмоне, часовник, калъф за очила или нещо в този стил.

На Везните подарете нещо, в  което има романтична нотка. Това може да е роман, бельо, чаши за шампанско или нещо друго.

Скорпионите не се задоволяват с някакви семпли подаръци. Дори да е нещо тривиално като предмет, то той трябва да е много луксозен и разкошен - нещо, което да отговаря на същността на Скорпиона. 

Стрелците са пътешествениците на зодиака, затова всичко, свързано с пътувания и приключения, би им харесало. Атлас, камера, фото албум, китайски фенер.. развинтете въображението си.

Козирогът е практичен и мислещ знак и като такъв би се зарадвал на нещо, което може да използва в ежедневието си. Биха му допаднали куфарче, настолна лампа, пъзел и други.

Водолеят обича да получава подаръци и да бъде изненадван. Той е с разностранни интереси, така че едва ли ще имате големи затруднения при избирането на подаръка. Държат не на скъпите подаръци, а на тези, които идват от сърцето.

На Рибите поднесете подарък, който ги кара да мечтаят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay