Седмичен хороскоп за 11 - 17 януари 2016

Какви емоции предстоят за вашия зодиакален знак?

Седмичен хороскоп за 11 - 17 януари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Харесвате живота си такъв, какъвто е, но все пак смятате, че има един аспект, който не е идеален. Няма как всичко да бъде съвършено и е много грешно да искате това. Погледнете на малките несъвършенства от положителната им страна и не се вторачвайте в дребните проблемите.

Телец
В началото на седмицата ще научите информация, която ще ви потрябва към нейния край. Постарайте се да я запаметите в ума си така, както са ви я предали. Не я украсявайте със свои разсъждения, защото това ще попречи на правилната ви и независима преценка.

Близнаци
Обикновено не позволявате на околните да говорят каквото си поискат по ваш адрес и знаете как да затворите устата на недоброжелателите. Твърде вероятно е обаче, вече да ви е писнало от това и да предпочетете през идните дни да оставите хората да приказват колкото си искат, защото знаете, че действията ви ще опровергаят думите им.

Рак
Абсолютно нелогично е да изисквате от другите по-малко, отколкото самите вие сте готови да им дадете. Алчността не ви е присъща, затова не играйте чужда роля само за да се харесате на някого. Бъдете себе си, иначе рискувате да загубите своите положителни черти.

Лъв
След тежкия уикенд изобщо не можете да си представите как ще завършите работната седмица. Не се притеснявайте - трудни за вас ще бъдат само първите два дни, останалите няма да бъдат толкова натоварени.

Дева
През идните дни има огромна вероятност да създаде творение, което ще изиграе много важна роля за развитието на кариерата ви. Става дума за завършване на научен труд, приключване на важна работна задача ил и друг вид творческа или научна дейност. Не се колебайте, а покажете готовото творение пред света!

Везни
Идеалното съчетание на кариерата и личния живот е това, в което едното не пречи на другото. Постарайте се да не работите извънредно за сметка на времето, което прекарвате с близките си. Потънете ли в капана на работохолизма, трудно ще успеете да се измъкнете.

Скорпион
Доверявате се на погрешните хора и това ще ви коства много енергия, която можете да вложите в работата или в личните си ангажименти. В края на седмицата ще се чувствате изтощени от предателството на хората, на които сте се осланяли най-много.

Стрелец
Чувствате се малко по-добре, от гледна точка на взаимоотношенията си с семейството и роднините. Напоследък връзката между вас не е особено здрава, но тази негативна тенденция е напът да се промени с общите усилия на членовете на фамилията.

Козирог
Отчаянието взима връх в ежедневието ви през тази седмица и ще ви бъде много трудно да откриете какъвто и да било повод за усмивки. За щастие, в живота ви се появява човек, който ще успее да върне блясъка в очите ви. Не си позволявайте да го отпратите.

Водолей
Обзема ви огромно притеснение около предстоящо събитие, което трябва да организирате сами. Не сте сигурни колко добре ще се справите и реакцията на околните ви тревожи и напряга. Не се безпокойте - всичко ще мине по план и околните ще оценят труда ви.

Риби
Каквото и да правите, няма да успеете да прогоните чувството на самота и нещастие. Близките ви хора са далеч от вас и ви се струва, че светът е сив и еднообразен. Можете да откриете радостта на места, на които най-малко сте очаквали. Просто трябва да отворите сърцето си за нея.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay