Седмичен хороскоп за 21 - 27 декември 2015

Какво ви очаква в празничните дни?

Седмичен хороскоп за 21 - 27 декември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата ще бъде приятна и изпълнена с празнични емоции. Още в началото на седемдневието ще бъдете заети с подготовка за идните дни и изобщо няма да ви е до работа. Имате обаче доста служебни ангажименти, които не трябва да отмятате с лека ръка.

Телец
Рискувате да обидите някого с постоянните си шеги и закачки. Трябва да имате предвид, че не всеки притежава вашето чувство за хумор и може да сметне шегите ви за неприятни забележки. Бъдете по-внимателни в общуването си с околните.

Близнаци
Предстои ви пътуване, за което се подготвяте от много дълго време. Нищо чудно да се окаже, че на финалната права сте забравили да се погрижите за изключително важен елемент от планираното преживяване. Имате малко свободно време да разрешите този проблем, затова се захванете с него още от днес.

Рак
Хората около вас през идните дни ще бъдат тези, които цените най-много на този свят. Благодарни сте за времето, което прекарвате заедно, и се възползвате от всяка възможност за усмивки. Идните дни ще бъдат светли и красиви - насладете им се.

Лъв
Обичайното ви добро настроение през настоящата седмица ще бъде заменено от една особена сприхавост, която не е типична за вас. Начумерени сте и това няма да убегне от зоркото око на близките ви, които ще направят всичко възможно, за да ви развеселят. Позволете им го.

Дева
Стараете се да угодите на всички, но това се оказва почти невъзможно. Не можете да вършите работата на другите само защото те нямат време за собствените си ангажименти. Вие си имате достатъчно задачи, за да се занимавате с чуждите.

Везни
Нетипично за вас притеснение ще завладее сърцето и мислите ви в началото на седмицата. Безгрижното ви по природа поведение остава на заден план и една замислена гримаса се изписва върху лицето ви. До края на седмицата обаче от нея няма да остане и следа.

Скорпион
Бремето, надвиснало над раменете ви през последните седмици, ще бъде премахнато през настоящата. Усилията, които полагате за това, най-накрая дават резултат. Ще усетите отново какво е чувството на свобода и липса на проблеми.

Стрелец
През идните дни се посветете на дейности, с които обичате да се занимавате. Не правете нищо, което не ви доставя удоволствие, защото имате нужда от спокойствие и вътрешна хармония. Отделете повече време за себе си.

Козирог
Трите работни дни през тази седмица ще бъдат много натоварени и времето, оставащо до празниците, за вас ще мине много бързо. Заети сте с толкова работни задачи, че не усещате как часовете минават покрай вас.

Водолей
Усещате толкова любов, насочена към себе си, че ви се иска да раздадете двойно количество от нея в замяна. Доброто се е настанило в душата ви и няма да си тръгне скоро оттам.

Риби
Оставете работата зад гърба си за известно време и се насладете на почивните дни, които предстоят. И без това ангажиментите в офиса липсват, най-добре оползотворете работното си време с дейност, която трябва да свършите в личен план.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay