Гейовете се отрекоха от Емили, не я признават като част от LGBTQ+ общността

Тя не възнамерява да присъства на гей парада!

Гейовете се отрекоха от Емили, не я признават като част от LGBTQ+ общността

Емили Тротинетката предизвика вълнение, като бойкотира най-голямото "изповедално" събитие на местната LGBTQ+ общност - Прайда на 22 юни. Емили, която открито се идентифицира като транс момиче, изрази разочарованието си от това, че не е приета като "истинска жена лесбийка" от определени членове на общността. Въпреки че не предостави конкретни подробности за причините за своята обида, се съобщава, че тя е особено разстроена от липсата на приемане на нейната транс идентичност.

Напоследък Емили привлече значително внимание към себе си, след като заплаши да съди всеки, който я нарича "бившо момче". Тя също така изрази желанието си да премине през операция за потвърждаване на пола в клиника в Белград, Сърбия. Емили твърди, че е получила финансова подкрепа от гей жена на средна възраст, която е преминала през подобна процедура, която дори не е поискала парите да бъдат върнати.

"Емили може и да се смята за жена, но докато не се подложи на операция за смяна на пола, това е само в нейното въображение", коментират гей активисти.

Конфликтът на Емили с LGBTQ+ общността обаче изглежда е бил допълнително изострен от нейното поведение в единствения специализиран бар за лесбийки в София. Според източниците Емили участвала в "непристойно поведение", включително разголване и участие в "мръсни танци" със свои приятели, което довело до нейното изгонване от заведението и забрана за повторно влизане, която все още не е отменена.

Личният живот на Емили наскоро претърпя значителна промяна, тъй като тя окончателно се раздели с дългогодишния си партньор Тихомир Рангелов, културист и участник във "Фермата". Двойката, която някога живя във Варна, преди да се премести в апартамента на Тихомир в София, се разпадна поради скандалното поведение на Емили. В началото на септември миналата година те се появиха в телевизионното шоу "Съдебен спор", където обвиниха Елизабет Зарева, трета страна, с която са живели, в скандалджийство и вандализъм. Те спечелиха делото и Елизабет беше осъдена да плати 5000 лева обезщетение за имуществени щети. Въпреки това, проявявайки милост, Емили и Тихомир в крайна сметка позволиха на Елизабет да се върне да живее с тях.

Въпреки това, неотдавнашен разрив доведе до окончателното изгонване на Елизабет от съвместното им жилище. Към момента статусът на връзката между Емили и Тихомир остава неясен, но е очевидно, че животът на Емили е белязан от противоречия и борби за приемане в рамките на LGBTQ+ общността и извън нея.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay