1 нещо, което успешните хора правят всеки ден

Опитайте го и Вие

Когато сте погълнати от кариерата си и искате да постигате високи резултати всеки божи ден, е силно вероятно да ви изиграе лоша шега. Има едно нещо, което успешните хора правят всеки ден и ще сте много изненадани какво е то. Отделят време за себе си. Като отделяте време да правите нещата, които обичате, освен работата, си давате възможността да имате интереси, които не са свързани с отговорности и изисквания. Плюс това ще се чувствате много по-енергични и свежи, когато се върнете в офиса. В крайна сметка, след като обърнете малко внимание на себе си, ще бъдете много по-продуктивни в работата.

Изглежда ви невъзможно да намерите свободно време? Първо съобразете времето от деня, което ще отделяте с дейността, която ще извършвате. Дали ще е преди работа, след работа или през уикенда. После решете какво ще правите. Може да тренирате, да ходите на готварски курс, каквото и да изберете, бъдете сигурни, че ще ви носи удоволствие.

Практикувайте това занимание поне 3 пъти в седмицата и ще се чувствате много по-добре както в офиса, така и извън него. Ще бъдете свежи и много по-работоспособни. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти