Холивудската суета няма край...

Козметично чудо в Холивуд

Змийска отрова или семенна течност от бик – макар тези думи да не ви говорят за нищо приятно, на звездите в Холивуд са им съвсем познати, та дори любими. Явно хубавиците от големия екран толкова много жадуват да открият онова чудо на природата, което да запази младия им външен вид, че търсят под дърво и камък, и под вола - теле. Буквално.

 

Новото козметично чудо в момента, разпространяващо се със скоростта на светлината сред заможните среди е, внимание – птичи изпражнения! На славей, за да бъдем напълно точни.

 

На този шантав "продукт" му се носи славата на чудесен ексфолиант, който превръща кожата в сияйна и бебешки мека. Една от бившите вокалистки на Spice Girls, а именно претенциозната Виктория Бекъм, е жив пример за ефикасността на средството. При посещение в Япония съпругата на футболиста се възхищавала на свежата кожа на местните жени. По този начин достигнала и до истинската им тайна, а именно изпражненията.

 

Досетливи козметични салони узнали за този феномен и започнали да предлагат разкрасителни процедури. Те включвали третиране на кожата с ефикасното средство. Всяка дама, която желае да опита, трябва да се раздели със 135 паунда.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay