Непознатата Маги Джанаварова

Певицата на прага на една голяма първа крачка

Преди броени дни Маги Джанаварова представи новото си видео към песента "Call My Name” в столичния клуб Sofia Live. Тя очарова публиката, както с невероятното си слънчево присъствие, така и с перфектния си външен вид, който, както самата тя сподели, е резултат от упорити тренировки и една щастлива любов.

Всъщност, любовта бе причината за срещата ми с Маги, защото новата ѝ песен е посветена именно на нея - в лицето на приятеля ѝ Иво.

Хванах я по време на самото събитие, където, отрупана с цветя и обградена от обичта на феновете и приятелите си, Маги ми сподели за любовната си муза, за първите си крачки като самопродуциращ се артист, и за пътя, който трябва да извърви всеки млад музикант, тръгнал да изкачва стълбицата на успеха.

Как дойде идеята за видеото?
Идеята дойде много спонтанно. Определено бе вдъхновена от любовта. Реших че трябва да бъде нещо по-разчупено и вкарахме няколко различни визии. И тъй като самата песен е написана за моя приятел, реших да включа и него във видеото. По време на снимките се чувствах много добре, много спокойна. Екипът ми помогна много и нещата минаха изключително гладко.

Колко време ви отнеха снимките и къде ги осъществихте?
Снимахме четири сета - на паркинг, в заведение, в студио и в магазин. Общо ни отне два дена.

Спомена, че приятелят ти участва във видеото. Той професионално ли се занимава с това? Разкажи ни нещо повече за него.
О, не. Дейността му е съвсем различна. Просто го помолих да участва, защото това е първата ми крачка и за мен беше много важно да съм сред най-близките ми хора и онези, които обичам. Исках да го включа, за да може да пресъздаде това, което беше написано за него по най-добрия начин.

От колко време сте заедно?
От 3 години. Той много ме подкрепя във всичко, което правя и въпреки че не е тук в момента, съм сигурна, че съм в мислите и сърцето му.

Непознатата Маги Джанаварова
Спомена, че това е твоята първа крачка, след раздялата ти с Вирджиния Рекърдс. Сега всичко сама ли правиш?
Да, действително се разделихме, но това стана по взаимно съгласие. По този начин нещата станаха по-лесни и за двете страни. Аз даже ги поканих на промоцията и се надявам да са тук. Често ме питат дали сме се скарали и други подобни, но няма нищо такова. Те ми дават кураж и аз винаги бих могла да разчитам на тях. Сега абсолютно всичко правя сама. Самопродуцирам се и този, който ми помага е моята ПР-ка. Мога да кажа, че тя е моят екип.

Това определено е смела крачка. Не те ли е страх, че артистите, които имат по-масивна помощ зад гърба си, имат повече шансове?
Не. Хубаво е да има конкуренция – това е начинът да ставаме по-силни, по-добри и да правим по-качествена музика. Изобщо не ме е страх, а напротив – нека има повече артисти като мен – да се борят с всички сили да правят музиката, която харесват. Аз искрено им пожелавам да бъдат такива. Смятам, че за всеки има място под слънцето и ако полага усилия, ще постигне успех.

Да очакваме ли нов албум?
Да, това е първата крачка към новия албум. Вече имам идея за нова песен и ново видео. Живот и здраве, ще се осъществи, но засега не мога да кажа нищо повече.

А към какъв стил ще ориентираш този бъдещ проект?
Смятам, че един артист трябва да има утвърден стил. Да, може да експериментира, като вкара и други стилове. Ала много е важно да знаеш какво искаш и каква музика ще правиш, а не да правиш нещата хаотично. Моята песен е смесица от ар-енд-би и денс – има както от мен, така и нещо по-комерсиално, защото все пак трябва да можеш да лавираш на пазара и да се налагаш.

Името ти нашумя покрай шоуто Music Idol, като ти бе едно от първите лица, придобили популярност след участието си в музикално риалити. Как мислиш, достатъчно ли е едно популярно шоу на човек, за да успее на сцената?
В никакъв случай. Изобщо не е достатъчно. Заблуда за артиста е, че това, което му се случва на дадено риалити шоу, ще му се случи и веднага след като то приключи. По време на шоуто, ти си в праймтайма на най-гледаните телевизии. Това няма как да се случи в реалния живот на младия изпълнител. Няма как да имаш 20 души екип, които постоянно работят за теб – поне у нас, защото бизнесът тук не е толкова добре развит. Хората трябва да влизат в такива формати с реалната нагласа, че това, което ще им се случи там, е просто един добър трамплин. Но този трамплин трябва да се използва по подобаващ начин. Трябва да се работи здраво и упорито - това е начинът.

Всички останаха очаровани от начина, по който изглеждаш. Как поддържаш външния си вид?
С водна аеробика. Ходя по пет пъти седмично. Също така гледам да се храня здравословно, но водната аеробика бих препоръчала на всяка жена – независимо от възрастта и формата ѝ. Изключително нежен и красив спорт.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 28.02.2012|11:58
Много яко пее...признавам и го :)
9
Не е посочен 28.02.2012|10:49
клипчето е яко,песничката също,дано пробие
8
Не е посочен 28.02.2012|10:26
Млад талант, изгрял на сцената дано да успее да се наложи, искрено и пожелавам песента и да стане хит и клипът също е хубав.
7
Не е посочен 28.02.2012|10:15
ами,на мен не ми хареса,но пожелавам на маги да пожъне успехи
6
Не е посочен 28.02.2012|08:29
Хубава песничка, дано пожъне успех във новите си начинания.
5
Не е посочен 27.02.2012|19:08
И аз не съм,ама нека да пеят хората...Който пее,зло не мисли... :)
4
Не е посочен 27.02.2012|18:56
Чувала съм я, но не мога да кажа, че я харесвам... даже ми е доста антипатична.
3
Не е посочен 27.02.2012|17:01
хах, сериозно ли бе?
2
Не е посочен 27.02.2012|17:00
Браво. И сега какво?
1
Не е посочен 27.02.2012|16:43
Аз тази не съм я и чувала.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay